lauantai 9. kesäkuuta 2012

Pikkuinen 8 viikkoa!

Heippa!

Femma täytty eilen kahdeksan viikkoa ja samalla tuli täyteen viikko pennun kanssa
Suunnittelin täksi päiväksi reissua viereiseen rantaan, mutta se taitaakin jäädä sateen takia väliin..

Tänään seisotettiin Femmaa ensimmäistä kertaa kunnolla. Neiti hyöri ja pyöri kokoajan ja veti selkää köyrylle. Loppujen lopuksi saatiin neiti hetkeksi seisomaan hienosti ja lopetettiin siihen, niin jäi kaikille hyvä maku suuhun:)


Eilen käytiin pyörähtämässä eläinkaupassa. Sielä on iso koirille tarkoitettu vaaka ja sen avulla punnittiin Femma siinä. Mittariin pyörähti huimat 1,3kg! Femma on iso tyttö jo!:)
Samalla reissulla oltiin hetki Prisman pihalla katselemassa maailmaa ja uusia ihmisiä.
Lapset kysyivät kiltisti lupaa tulla silittämään, mutta aikuiset tulivat ilman lupia sörkkimään pentua. Femma suhtautui rennosti uusiin ihmisiin ja nukahti lopulta syliini kesken hälinän.

Sosiaalistaminen on mennyt hienosti niin koirien kuin ihmisten kanssa. Femma ottaa kaikki vastaan iloisella hännän heilutuksella. Odotan jo innolla,että rokotukset saa kuntoon..päästään sitten lenkkeilemään ja tutustumaan muihin koiriin vähän vapaammin:)

Eilen kun Femma nukkui, päätin kokeilla piirtää nopeasti tusseilla villakoiran. Tämä oli ensimmäinen kerta kun villiksen piirsin ja tälläisen kuvan sain aikaan;


Tässä vielä pari kuvaa Femmasta:Jos vaikka huomenna pääsisi rannalle tutustumaan...Toivotaan hyviä kelejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!