tiistai 12. kesäkuuta 2012

Positiivinen palleroinen!

Heippa!

Tänään on ollut taas sateinen ilma...Kesä voisi jo alkaa!
Kurjan kelin vuoksi ollaan tänään oltu sisällä touhuamassa. Tällä hetkellä Femma nukkuu sylissäni pienellä kerällä tuhisten:)

Olen jotenkin jännittänyt maahanmenon opetusta, se kun on ollut niin vaikeaa ja työlästä edellisten koirien kanssa. Esimerkiksi Alvar ei ole maahanmenoa koskaan oppinut yrityksistä huolimatta.
Aloitin eilen maahanmenon treenaamisen Femman kanssa, ensin ihan istumisen kautta.
Femma tajusi idean viidessä minuutissa ja alkoi jo innoissaan menemään maahan. Yllätyksekseni neiti myös pysyi maassa niin kauan, että annoin "vapaa" käskyn. Olin aivan varma, että neiti hyppää heti ylös namin saatuaan, pentu siis yllätti positiivisesti taas!
Tänään treenattiin aamulla hetki maahanmenoa ilman istumista, Femma tajusi sen hetkessä!
Tässä video istumisesta,maahanmenosta ja tassun antamisesta:)

Tiedän, että teen pari virhettä ja koiran keskittyminen on välillä vähän muualla, mutta eiköhän me kehitytä;)

Femma on vaaleentunut meillä ollessaan jo kauheasti. Neidillä on maha jo aivain valkoinen..Jännityksellä odotetaan, että kuinka vaaleaksi koira muuttuu!
Sisäsiisteyden kanssa ollaan jo hyvällä mallilla. Femma tekee hädät aina kun sen vie ulos. Jos jonkun pissin sisältä löytää, on se aivan omaa huomaamattomuutta, ettei ole vienyt pentua tarpeeksi ulos..

Yöt menee vaihtelevasti, Femma herää poikkeuksetta viiden maissa ja pyytää ulos. Ennen viittä ei kuitenkaan heräile ollenkaan, onneksi. Sen jälkeen kun neidin on vienyt pissille, olisi sille virtaa vaikka muille jakaa! Femma tuo kaikki mahdolliset lelut minulle ja pitää hereillä eri tavoilla. Jotkut yöt menee paremmin ja pentu alkaa touhuta itsekseen ja saan nukuttua, joskus taas nukkuminen on mahdotonta. Noh, eiköhän tämä anneta anteeksi kun vaavi on niin pieni vielä;)

Ulkona neiti on rohkaistunut jälleen ja pikkuinen uskaltaa jo irtoutua minun jaloista. Jos kuitenkin eksyn liian kauaksi, niin Femma juoksee kauheaa vauhtia lähemmäksi:)

Tänään kävin myös ostamassa trimmaus-sakset, huomenna olisi edessä pesu ja trimmi!

1 kommentti:

  1. Haaste!

    http://borderihurtta.blogspot.fi/2012/06/rakas-jennibella-meidat-viela-mutta.html

    ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!