sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

"Se kuka sanoi, ettei onnea voi ostaa rahalla...unohti koirat♥ "

Heipsan taas!

Viime yö meni taas hienosti pennun kanssa. Kello viideltä Femma vinkui sängyn vieressä ja kiikutin neidin heti pissille. Voi kauhea miten kova hätä pienellä jo olikin!
Seuraavan kerran neiti herätti aamulla taas pienellä vinkaisulla, taas oli neidolla kova pissihätä.

Femma on alkanut "pyytämään" pissille, se istuu eteeni ja vinkasee. Vinkaisu on ihan erilainen mitä leikkiessä/touhutessa, sen erottaa heti:) Fiksu tyttö!

Ulkona Femmasta on tullut rohkeampi, nyt uskalletaan lähteä jo jalkojen luota pois tutkimaan maailmaa. Luulisi, että tämän koiran kanssa ei jatkossa suurempia opetteluja luoksetulossa ole, se kun on niin hirrmuisen ihanaa juosta mamman luokse ja saada paljon kehuja!
Tuntuu, että nyt alkaa pentu sopeutua jo hyvin tänne. Femma haluaa auttaa jokaisessa asiassa, on se sitten sängyn petausta tai kauppakassin purkamista. Siitähän on paljon apua kun  joku roikkuu lakanassa kiinni tai repii muovipussia rikki;)

Aurinkoinen ei jaksa leikkiä

Ylemmässä kuvassa näkyvä pinkki virtahepo onkin tullut neidille hyvin tärkeäksi. Sen kanssa nukutaan, syödään ja jopa käydään pissillä. Voi hyvänen aika mikä huuto ja parku siitä syntyi kun virtahepo oli mennyt sohvan alle ja Femma ei sitä löytänyt! Nostin virtahevon esille ja neiti tyyntyi samantien ja alkoi puremaan sitä onnessaan:´)

Tänään Femma pääsi tutustumaan kaneihini. Kani muksut ja niiden mamma tuntuivat pitävän pienestä pennusta ja Femma oli ihan onnessaan! (Tutustuminen tietysti suoritettiin valvovan silmän alla;)
Amarillosta ja Femmasta tuli hyvät ystävykset:´)
Istumista, odottamista, luoksetulia ja tassun antamista ollaan harjoiteltu ahkerasti. Ainoana ongelmana tässä on, että neidillä on niin kova vauhti ettei malta odottaa kiltisti namin saamista. Keskittyminen herpaantuu aina niin nopeasti. Tämä suotakoot, kun neiti on niin pieni:)

Huomenissa käydään ensimmäistä kertaa tallilla kurkkaamassa!
-Janette

4 kommenttia:

 1. voi mikä rakkauspakkaus <3

  liityin lukijaks (:
  http://aapofoxi.blogspot.fi/ <-- käyhän kattomassa tuollaki :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! kiva blogi sinullakin:) liityin myös lukijaksi:)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana blogi, ja ihana koira:-)
  Liityin lukijaksi!
  http://lifeofourownway-linda.blogspot.fi/
  Tossa meidän jos kiinnostaa:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!