lauantai 2. kesäkuuta 2012

Tervetuloa kotiin Femma!

Heippa!
Haimme eilen pennun kotiin, mutta ehdin vasta kirjoitella tänään.
Hakureissulla en meinannut pysyä nahoissani! Mitä lähemmäksi tulimme, sitä enemmän pientä odotin. Lopulta olimme perillä ja näin pienien pentujen iloiset naamat. Femma oli trimmattu ja pesty hienoksi, voi hyvänen aika mikä suloisuus se on!
Alussa autossa pentu vinkui ja oli levoton. Se ei selvästi pelännyt, tuntui vain ihmettelevän, että mihin kaikki muut katosivat ja mihin tässä ollaan menossa. Häntä heiluen Femma tuijotti minua nappisilmillään, se oli rakkautta ensi silmäyksellä!
Lopulta vaavin silmät alkoivat painua kiinni ja neiti nukahti.
Autossa matkalla kotiin
Pentu ehti nukkua noin nelisenkymmentä minuuttia, kun heräsi kotipihalla.
Vastassa odottivat Alvar,Poupou ja Aurinko. Pojat haistelivat uuden tulokkaan varovasti ja lähtivät sitten kauemmaksi. Aurinko sen sijaan oli ihan innoissaan pikkuisesta! Niistä tulee varmasti hyvät kaverit jatkossa;)
Meidän tuurilla satoi niin, että käytiin illalla tekemässä vain pikahädät ulkona. Muuten vietimme rentoa iltaa sisällä. Pentu tuntui heti olevan kuin kotonaan ja tutki paikkoja innoissaan pieni häntä heiluen!

Yö meni ihmeen rauhallisesti, ei ole varmaan kukaan entisistä pennuista nukkunut niin rauhallisesti koko yötä! Pari kertaa pieni vinkasi unissaan, mutta muuten Femma retkotti ihan reporankana koko yön.
Hieno puhelimen laatu
Aamulla olikin jo kauhea vauhti päällä! Opettelimme myös temppuja alustavasti ja "istu" ja "anna tassu" alkoikin sujua jo hienosti!

Harmiksemme melkein koko aamupäivän satoi vettä, joten vasta illemmalla sain kameran mukaan pissitysreissulle. Femma pysyy hienosti vapaana ulkona ja tulee luokse kutsusta.
Tässä kuvasatoa ulkoa;Olen aivan rakastunut pikku puudeliin! On uskomaton tunne kun näkee pennun silmissä luottamuksen. Tuntuu, että Femma sopii minulle kuin valettu!
Huomenissa kerron lisää, että miten meillä sujuu!

7 kommenttia:

 1. Ihana pieni vauveliini! Liityin teidän lukiaks. Tosi söpö.:)

  VastaaPoista
 2. Ihana pieni vauveliini! Liityin teidän lukiaks.:) Tosi söpö!

  VastaaPoista
 3. aloin nyt sitte lukemaa tätäkii:) aivan ihana tuo Femma ! :3 ♥

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea pienen kanssa! Hän on tosi suloinen <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kehuista ja lukemiseksi liittymisestä!:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!