maanantai 23. heinäkuuta 2012

Mökkeilyä

Heippa!

Oltiin tosiaan parisen viikkoa mökillämme Nauvon saaristossa. Omistamme sieltä saaren, jossa koirat saavat olla vapaana yötä päivää ja juoksennella kalliolla. Mökkimme on myös valokuvaajan paratiisi upeine maisemineen!

Lähtöpäivänä pakkasin autoon tavarat, kanit ja Femman. Neiti normaaliin tapaansa nukahti heti autoon ja nukkui sikeästi koko parin tunnin matkan. Femman kanssa matkustelu on ollut tähän mennessä helppoa, pentu ottaa uudet asiat rennosti ja iloisesti vastaan.

Saarellemme on n. 10minuutin venematka ja mietiskelin, että miten Femma veneilyn ottaa. No, neiti nukahti samantien syliini veneessä ja nukkui tyytyväisenä.Kun päästiin saareen, Femma tutki uteliaana uusia paikkoja. Tuntui, että neiti oli heti kuin kotonansa!
Jo samana päivänä lähdimme kiertämään saaren ympäri kävellen. Femma katseli yläilmoihin lokkien huutoa ja yritti epätoivoisesti saada niitä kiinni:)
Femma juoksi hirveää vauhtia kalliolla, mutta pysyi kokoajan senverran lähellä, että näki minut.
Siitä olin ylpeä, että Femma seurasi minua saarella minne meninkin ja totteli täydellisesti, vaikka kaikkialla oli uusia ja jänniä asioita!

Femma kävi kahlaamassa jo ekana päivänä ja toisena päivänä ui pienen matkan perääni. Pikkuinen on ensimmäinen koira joka ui perääni, muut ovat vaan katsellut rannasta!Edustavaa?

Ensimmäisenä iltana tuli aivan upea auringonlasku, jota neidin kanssa ihailimme yhdessä.Muuten vietimme rentoa elämää mökillä lenkkeilen ja uusia asioita tutkistellen. Kävimme myös tori/huutokauppa tapahtumassa, jossa oli paljon ihmisiä. Femma oli ihmeen rento ihmisvilinän keskellä ja heilutteli kaukaa häntää muille koirille. Yksi ikävä välikohtaus tapahtui kun käänsin hetkeksi selkäni ja en heti huomannut, että takaatani juoksi iso mastiffi Femmaa kohden...Koira ei selvästi ollut vihainen, vaan innoissaan pienestä pennusta, mutta Femma säikähti ihan kamalasti sitä.
Onneksi koira oli sidottu puuhun, ettei päässyt jyräämään Femmaa. Sen jälkeen pentu oli vähän säikky isompia koiria kohtaan. Onneksi tapasin mukavan naisen jolla oli vanha rokotettu isompi koira. Vanhan herran seurassa Femma sai myönteisen kokemuksen isoista koirista ja todellakin toivon, ettei neitoselle jäänyt suurempaa kammoa!
Paljon kehuja kauniista ja hyväkäytöksisestä pikkuisesta saimme ja se sai omistajan hihnan päässä hehkumaan ylpeydestä!;)Mummoni koira Siru on vasemmalla ja Aurinko sekä Femma oikealla


Siru & FemmaTässä Femmasta jonkinmoisia seisotuskuvia;

12vk

12vk vapaaseisotus13vk vapaaseisotus


Kyllä me vielä tästä kehitytään!


2 kommenttia:

  1. oi vitsit ku se on hieno ! ;) meiän koiria ei ikinä saisi veneeseen..

    VastaaPoista
  2. Kiitos! femma menee sinne minne mammakin...:D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!