tiistai 31. heinäkuuta 2012

Puudeli reissaa jälleen

Heippa!

Mentiin eilen sukuloimaan Toijalaan ja tultiin tänään takaisin. Femma pääsi tietysti mukaan hakemaan lisää kokemuksia uusista asioista. Kävimme ensin rannalla touhuamassa(tosin vain laiturilla, ettei uimarit olisi saanut valituksen aihetta).

15vk ja risat


Sen jälkeen lähdettiin serkkujeni perheelle, jolla on kotona kääpiövillis Donna ja toyvillis Wanda. Nämä kaksi ihanuutta oli yksi syy, miksi päädyin villakoiraan!
Femma oli heti aivan innoissaan uusista kavereista, eikä ujostellut yhtään. Ikäväkyllä Wanda pelkäsi Femmaa jostainsyystä kuollakseen ja Donna hienona neitinä ei varmasti lähde leikkimään rasavillin pennun kanssa. Femma oli kuin mikäkin paimenlapsi ja kirjaimellisesti paimensi uusia kavereitaan välillä vaanien, hassu otus! Donna myös hyvin selkästi ilmaisi, ettei pitänyt Femman riehumisesta, mutta sepäs ei puudelia lannistanut:D

Donna ei oikeen innostunut Femmasta

Femmalla jatkuu ilkeä silmien vuotaminen ja nyt jopa korvat alkaa rähmimään. Kyselin asiaa ja monet kertoivat, että omilla villiksillään oli silmien kanssa ongelmia hetken pentuna. Myös kuulemma Royal Caninin ruuat voivat tätä aiheuttaa, joten suuntasinkin sen luettuani heti eläinkauppaan ja ostin uutta ruokaa Femmalle. Toivottavasti auttaa!
Tällä viikolla neiti saa vihdoin tehostusrokotuksen ja ell. katsoo myös korvat, ettei niihin tarvitse järempää hoitoainetta, nyt käytössä apteekista ostettu koiran korvavesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!