torstai 26. heinäkuuta 2012

Söpöilemässä Tammisaaressa

Heipsan!

Oltiin eilen päivä Tammisaaressa retkeilemässä. Sielä kierrettiin kauppoja, käytiin rannalla, pelaamassa minigolfia ja tietysti piknikillä!
Femma käyttäytyi hienosti koko reissun ajan ja sai kauheasti kehuja! Femman mielestä oli selvästi ihanaa olla huomion keskipisteenä, neiti otti uudet kehujat vastaan häntä heiluen. Femma kuulemma pahensi parinkin ihmisten pentukuumeilua..hups;)
Tavattiin myös 11kuukautinen kääpiövillakoira, johon Femma tutustui. Ensin alkuun neiti ujosteli ja meni jalkojeni taakse piiloon, mutta pian Femma alkoi touhuamaan uuden ystävänsä kanssa.
Femma on vetänyt oikean kasvuspurtin ja olikin jo melkein tuon toisen villiksen kokoinen..Tietysti karvat hämää, mutta toivottavasti neiti pysyy kääppärin mitoissa!


Reipas minigolffaaja?


Femman silmät on alkanut vuotaa kamalasti, niinkuin kuvista huomaa. Puhdistan ne pari kertaa päivässä silmävedellä, mutta se ei tunnu auttavan.. Olisiko kellään hyviä ideoita, että miten silmien vuotoa voi helpottaa?


Huomasittehan uuden ulkoasun? kiitokset upeasta bannerista menee Lauralle, joka tekee bannereita tilaustyönä:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!