lauantai 25. elokuuta 2012

Innokas treenaaja

Nyt on ollut kiireitä ja postaukset ovat vaan jääneet tekemättä, vaikka aihetta vaihteeksi olisi ollut!
Huomasin, että lukijat ovat vähentyneet...Nyt täytyy tsempata!

Meillä tosiaan alkoi keskiviikkona(22.8) kauan odotettu pentukurssi. Jännitin ihan kauheasti, vaikka ihan ilman syytä. Femma oli ensin ihan päästänsä pyörällä suuresta koiramäärästä ja ei oikein tiennyt miten hälinään pitäisi suhtautua. Neiti rentoutui kyllä pian ja alkoi tutustua innolla muihin koiriin.
Ensimmäinen kerta meni aika paljon teorian parissa (jonka aikana Femma pyydysti maasta muurahaisia ja sai aikaan naurunpärskähdyksiä). Toimintaakin kyllä riitti teorian jälkeen:)
Kaikille pennuille tehtiin luoksepäästävyys testi ja Femma suoritti sen mallikkaasti. Neiti kun rakastaa kaikkia ihmisiä, jotka sille huomiota antavat! Seuraavana oli katsekontaksin harjoittelua, joka olikin meillä jo paljon harjoiteltu juttu. Tästä saatiikin kehuja!;)
Luoksetulo onnistui myös mallikkaasti, vaikka odottaminen olikin hirrrveän hankalaa superinnokkaalle pennulle:D
Meille myös suositeltiin tokoa, kuulemma Femmasta saisi siihen lajiin mukavan kaverin. Hmm, täytyy pistää asia mietintämyssyyn...

Olen pitkään haaveillut akitasta, mutta se ei ole ollut ns. realistinen haave, koska ne ovat niin isoja ettei minulla olisi mahdollisuutta ottaa sellaista koiraa. Pentukurssilla tapasin ihanan pienin shiban pennu ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä! Kotiin tultuani tutkin rotua enemmän ja olenkin nyt täysin korviani myöten rakastunut rotuun. Se muistuttaa akitaa ja onkin varmaan siksi niin mieleeni.
Nyt täytyy rotuun tutustua enemmän livenä. Ken tietää, että onko seuraava koirani jonka Femman kaveriksi otan juuri shiban rotuinen;)


Yli-innokas treenailija
Tässä video odottamisen, luoksetulon, sivulle menemisen, kierimisen ja kuolemisen treenailusta:)
Femman kanssa on ihana treenata ja touhuta! se on aina valmis eikä väsy helpolla. Motivointi on myös superhelppoa, koska Femmalla on niin suuri miellyttämisen tarve.
Tänään käytiin Vihdissä vanhanajan markkinoilla. Femma oli tietysti mukana hakemassa uusia sosiaallisia kokemuksia. Neiti oli kuin kotonaan isossa ihmisvilinässä ja nautti ihmisten kehuista ja rapsutuksista. Kun ihmiset juttelivat minulle, Femma änki keskellemme katsomaan meitä sen näköisenä, että "tiedän teidän puhuvan minusta". Saab kyllä olla tosi ylpeä pienestä pennustani<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!