sunnuntai 26. elokuuta 2012

Katseet tänneppäin!

Etsin uusia blogeja luettavaksi! Jos blogisi täyttää yhden tai enemmän näistä kriteereistä, laitappa kommenttia niin vierailen blogissasi ja jos se kiinnostaa niin alan lukea sitä:)

Kriteetit:

-Blogi kertoo villakoirasta(tai useammasta) tai shibasta/useammasta
- Blogisi kertoo pennun kehityksestä ja elämästä
- Harrastatte agilityä,tokoa,koiratanssia tai mätsäreitä
- Jos opettelette paljon temppuja ja blogissa kerrot niistä
-blogi kertoo sekä kissasta että koirasta ja niiden kanssa elämisestä
Myös piirrustus blogit ovat enemmän kuin tervetulleita!

Plussaa blogeissa on

+ hyvälaatuiset kuvat
+selkeä ulkoasu
+pitkät postaukset
+esittelyt sekä koirasta että omistajasta

Laita kommenttia jos sinulta löytyy etsimäni blogi!;)Osallistuin Femman kanssa Suomen sympaattisin koira kilpailuun, jos pidät kuvasta niin äänestä meitä alla olevasta linkistä!

Tänne voit äänesi antaa 


Kiitos äänestäsi!


6 kommenttia:

 1. http://tassuillatanssien.blogspot.fi/

  En ole kyllä varma oletko jo blogini lukija, mutta tosiaan koirani kleinspitz Neelan blogi. Harrastamme koiratanssia, agilityä ja treeniasioista tulee hölistyä kaikenlaista ja videoita temppujen opettelusta olen myös laittanut. Lisäksi asiaa barffista yms. yms. :)

  VastaaPoista
 2. http://tassujakahdeksan.blogspot.fi

  Agilityä, tokoa, rally-tokoa ja mätsäreitä kera cairnin ja sekarotuisen paimenkoiran. Aina silloin tällöin myös piirtämiäni kuvia. :)

  VastaaPoista
 3. Vasta aluillaan mutta kuitenkin http://ruispuikula.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
 4. tuiskeentytto.blogspot.com

  Tuitun blogi joka kertoo keskikokoisen villakoiran elämästä ;) Tokoilusta ja tulevaisuudessa sitten agilitystä kun päästään treenailemaan =)

  VastaaPoista
 5. Hei!

  Täältä löytyy blogi joka kertoo keskikokoisesta villakoirasta. Nettekin oli saman värinen kuin Femma pienenä, mutta muistuttaa nyt valkoista/kermanväristä. Olemme kokeilleet paljon eri lajeja Neten kanssa ja blogissa kerron mm. tokosta, jäljestä ja hieman on myös agilitystä. Opettelemme myös erilaisia temppuja ja tällä viikolla teimme esim. koirien älykkyystestin.;) Ei muuta kuin sitä kokeilemaan Femman kanssa, kun se on vuoden ikäinen. Laumaamme kuuluu myös maatiaiskissa Tonto, joka vierailee mm. kuvissa ja paljon videoissa. Videoita otan paljon arjestamme kissan ja koiran kanssa. Vierailevina tähtinä voi tavata saksanpaimenkoira Avan ja malinois Vilman. Ne ovat olleet minulla koulutuksessa ja ovat nyt opiskelemassa opaskoiran saloja (saatoit tavata ne Koiramme-lehdessä, jos sinulle tulee se.)

  Keväällä alkaa sitten nämä pentupostaukset. Listalla lukee: saksanpaimenkoira. Keväällä siis blogiamme ja elämäämme piristää toivottavasti sakemanni lapsi, jonka kasvamista ja elämään opettelua seurataan blogissa. Unohtamatta tietenkään tottumista uusiin kavereihin ja perheenjäseniin.

  Olet tervetullut vierailemaan sivuillamme:
  http://epsanette.blogspot.fi/

  Linkitin itseni jo sinun blogisi lukijaksi.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Rakastuin blogiisi ja olenkin nyt lukija:) Ihanaa lukea blogeja, jossa on paljon asiaa, eikä vain höpöttelyä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!