perjantai 7. syyskuuta 2012

Fiksu neiti

Huhhuh, olen ollut nyt tämän viikon kauheassa flunssassa. Olo oli jo hitusen parempi keskiviikkona joten menin sitten pentukoulutukseen äffän kanssa. Sen jälkeen flunssa vaan paheni.
Olen nyt ollut neljän seinän sisällä ylienergisen villiksen kanssa, ei muuten ole helppoa!
Femma parka ei ole päässyt kunnon pitkille lenkeille vaan on joutunut tyytyä pikaisiin pihalla käymisiin minun surkean olon takia. Nyt vasta huomaa pikkuisen energiamäärän, kun ei mikään sitä kuluta. Femma onkin keksinyt kaikkea ihanaa tekemistä itselleen kuten Poupoun korvien syömisen, sohvatyynyt varastamisen ja repimisen ja pallon kanssa täysiä juoksemisen.
Onneksi Femman energiaa on nyt eilen ja tänään hillinnyt treenaaminen. Eilen aloitin harjoittelemaan kumartamista, kiertämistä ja kasia (jalkojen välissä). Opetin myös Femmaa antamaan tassunsa jalkaterälleni kun ojennan sen neidin eteen. Femma tapansa mukaan oppi temppujen idean nopeasti. Pienellä hiomisella me saamme näistä näyttävät temput;)

Tässä video tämän päivän temppuilusta. Hyvin Femma tekee temput siihen nähden, että opetin ne vasta eilen!

video


3 kommenttia:

  1. Taas huomattiin miten fiksuja villat on ;) Dooris oppii kans nopeesti temput. Kerran kun se tajuu tempun idean ja palkkaan siitä, niin se on melkein opittu :D Noita temppuja pitää kyllä just vähän hioa, mut perusidean oppii nopeesti.

    VastaaPoista
  2. Taas huomattiin miten fiksuja villat on ;) Dooris oppii kans nopeesti temput. Kerran kun se tajuu tempun idean ja palkkaan siitä, niin se on melkein opittu :D Noita temppuja pitää kyllä just vähän hioa, mut perusidean oppii nopeesti.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!