sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Kenttien kauhu

Heipsan!

Tänään käytiin kihlattuni Joelin (sekä Femman tietysti) kanssa testaamassa uusia lenkkireittejä. Ei löydetty oikein mitään paikkaa, missä pääsisi neiti vapaana juoksemaan, mutta muuten kivoja reittejä löytyi. Yhtä metsää ei vielä keretty tutkimaan, mutta enskerralla sitten!
Lopuksi menimme jalkapallokentälle testaamaan lahjaksi saatua frisbeetä. Ensin pidettiin Femma hihnassa kun kentän toisessa päässä oli pelaajia ja arvelin Femmaa kiinnostavan vauhdikas peli. Neitiä ei kuitenkaan tuntunut kiinnostavan pelaajat, joten päästettiin puudeli vapaaksi. Ihanaa pitää Femmaa vapaana kun voi luottaa, että se ei lähde minnekkään!

Frisbee oli vähän iso vielä Femmalle, mutta ei se estänyt leikkimistä;) Femma rakastui ihanaan leluun ja juoksi onnessaan hyppien frisbeen perässä. Kun pikkuinen sai sen kiinni niin neiti lähti kauheaa vauhtia kiikuttamaan frisbeetä takaisin luoksemme uudelleen heitettäväksi. Yhtäkään koppia ei neiti vielä saanut, mutta lopussa kopin saaminen alkoi olemaan jo lähellä.
Joel myös harjoitteli äffän kanssa temppuja ja seuraamista. Neiti seurasi yllättävän hyvin siihe ensikertalaisen kanssa:)
 

 

 

Joel ja Femma
3 kommenttia:

 1. Oi ku Femma jo näyttää isolta tossa sun vikassa syli kuvassa :3

  ps. (rip) sarajakoirat blogin tilalle olen tehnyt uuden blogin -> saravslife.blogspot.fi Se on enemmän ehkä lifestylen tyylinen, mutta ei ainakaan ilman koiria ! ;)

  VastaaPoista
 2. Jep:D ok, käyn heti kurkkimassa!

  VastaaPoista
 3. http://ruispuikula.blogspot.fi/2012/09/suuret-kiitokset-emmalle-tasta.html Kurkkaappas!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!