maanantai 17. syyskuuta 2012

Koti on sielä missä koirakin on

Eilen illalla kotiuduttiin mökiltä väsyneen koiran kanssa. Oli taas haikea lähteä saaresta kun sinne pääsee vasta ensi kesänä uudelleen. Voi kun voisi asua tuolla mökillä, vaikka vaikeaa se olisi...
Kuvia kertyi mukavasti ja uusi kamera oli todellisessa testissä vauhdikkaiden koirien kuvaamisessa.
Molempina päivinä tuuli paljon, mutta muuten oli hieno ilma.

Lähdimme ajamaan mökillä lauantaina kahdeksan maissa aamulla. Matka meni rauhallisesti, niinkuin yleensäkkin Femman kanssa. Välillä neiti nousi päivystämään ja tarkkailemaan ikkunasta maisemia, muuten villis nukkui tyytyväisenä. Matkasta jäi ihan hyvä fiilis, vaikka yhdessä kohtaa edellä oleva auto ajoi pienen pöllön päälle..Se ei ollut mukavaa katsottavaa.
Perillä Femma tajusi nopeasti, että missä oltiin ja olikin innoisaan menossa veneeseen.
Kun veneestä päästiin, neiti kävi heti juoksemassa onnessaan vesilätäkköön..jee!Lauantai päivä meni oikeastaan lenkkeilessä ja kameran kanssa leikkimisessä. Femma nautti tosissaan tuulesta ja yrittikin pyydystellä lentäviä lehtiä onnessaan. Muut koirat pysyivät visusti sisällä, mutta pienellä houkuttelulla sain Aurinkoakin mukaan leikkimään.

   

 

 
Sunnuntaikin meni kameran ja koirien kanssa. Iltapäivällä lähdettiin ajamaan taas kotia kohti. Ennen sitä menimme saaresta lautalla pois. Kun odotimme lauttaa, Femma leikki pari vuotiaan bichonin kanssa. Lautalla Femma sai paljon huomiota ja kehuja. Autossa neiti nukkui jälleen melkeimpä koko matkan. Oli kyllä tuskainen matka, koska Femma haisi ihan kauhealta! Ilmeisesti neidin tuoma kuollut meduusa (jonka päällä neiti pääsi myös piehtaroimaan ennenkuin ehdin komentaa!) ei tehnyt hyvää turkille ja aiheutti kauhean hajun,yöks...

Tänään pääsee neiti pesulle!


5 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia! Olispa meilläki oma mökki :) Joskus päästään tuttujen mökille, ja siellä onkin sitten kivaa koiran kanssa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Meidän mökki onkin ihan valokuvaajan ja koiraihmisen paratiisi:D

    VastaaPoista
  3. Tykkään ihan hirveesti tästä blogista ja sun kirjotus tyylistä :) !

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!