torstai 13. syyskuuta 2012

Suunnitelmat uusiksi?Eilen oli viimeinen pentukurssi kerta. Olin tosi tyytyväinen Femman käytökseen jo ennen treenien alkua, neiti oli rauhallinen, mutta energinen ja tervehti jopa isompia koiria rennosti & iloisesti!
Treenatessa Femsku keskittyi hyvin ja oli aivan täpinöissään. On niin ihana huomata pikkuisen kehityksen. Meidän meno ei näytä enään niin sähläykseltä kun aiemmin. Kyllä me pikkuhiljaa kehitytään! Kertasimme kaikkea oppimaamme. Erityisen ylpeä olen seuraamisesta, joka meni aivan täydellisesti! Seuraamisessa meillä on ollut välillä ongelmia ylienergisyyden takia, seuraamisessa usein neiti lähti pomppimaan. Nyt kuitenkin pikkuinen seurasi upeasti ja ei pomppinut kertaakaan, hienoa muksu!

Olen ajatellut, että "ykkös" harrastuksenamme olisi agility. Haluisin myös aloittaa koiratanssin ja olen ajatellut, että toko ei ole meidän (tai ainakaan minun juttu.) Nyt kuitenkin olen tokoilusta innostunut(kun koirakin nauttii siitä). Meille suositeltiin, että alottaisimme tokoryhmässä. Tosin ensin täytyisi laittaa itsensä jonoon, että pääsee treeniryhmään. Sen aikaa kun odottaisin treenipaikkaa, kävisin arkitokossa. Innostuin ajatuksesta, että päästäisiin treenaamaan jo nyt tokoa (kun agiliitoa voidaan alkaa treenaamaan vasta keväällä äffän iän vuoksi). Nyt kuitenkin mietin, että monta harrastusta koira oikein jaksaa. Tiedän monta koiraa jotka harrastavat aktiivisesti yli kolmea lajia, osa niistä koirista tuntuu tyytyväisiltä ja osa taas väsyneeltä ja innottomalta. Ajattelin nyt aloittaa tokon ja keväällä agilityn. Katsotaan sitten, että mitä pallero jaksaa.

Olemme lähdössä vkl taas mökille. Sinne on luvattu huonoa säätä, mutta toivon sääennusteen muuttumista! Innolla odotan kaikkea valokuvia, mitä sielä saa:)
3 kommenttia:

  1. Wautsi femmastahan voi tulla viel vaikka mitä ! ;)

    VastaaPoista
  2. Välillä just tuntuu, että koiran kanssa haluaisi harrastaa ihan kaikkea :D Mut toisaalta just koira ei jaksa, tai ihminen. Esim mä en varmaan jaksais ihan hirveen montaa lajia koiran kanssa :D Ainakaan sillain kamalan aktiivisesti ja tavoitteellisesti. Toki just joku yks "päälaji" ja jotain muuta mukavaa sit lisäks :)

    VastaaPoista
  3. Jep, kyllä ihmisetkin väsyy tuhanteen ja sataan harrastukseen;) Toivotaan, että pikku Femmasta kasvaa mallikelponen koira!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!