lauantai 13. lokakuuta 2012

Aika liitää!

Pieni nappula täytti tänään 6kk! Huhhuh miten aika kuluu...Muistan vielä kun sain pienen nyytin ekaan kertaan syliin kun vaavi oli 6viikkoa vanha. Nyt se on jo kolme kiloinen iso tyttö!
Jännä juttu, tavallaan aika tuntuu pitkältä ja tavallaan lyhyeltä. Tuntuu, että Femma olisi ollut elämässäni jo kauan ja on vaikea kuvitella elämää ilman tuota hömppää♥

Tasan 6kk! Hieman trimmitön otus

Aiheutta on ylpeyteen muutenkin. Ollaan pari päivää kyläilty ahkerasti ja täytyy vaan kehua tuota muksua! Eilen oltiin serkkuni luona, jolla on myös muita koiria. Femma käyttäytyi hyvin, niinkuin aina serkkuni luona.
Tänään olimme parissa eri paikassa kylässä. Kummassakaan paikassa ei ollut koiria. Jännitin etukäteen reissua koska pelkäsin, että Femman energisin spurtti-puoli tulee esiin sielä. Tai että se loikkisi sohville mikä oli kylässä ehdottomasti kiellettyä...
Turhaan jännitin ollenkaan ja nyt kaduttaakin, että tuhlasin jännäämiseen aikaani!
Femma oli oikea mallitapaus koko kyläilyn ajan. Kerran pomppasi sohvalle, josta kielsin alas. Sen jälkeen sohva ei kiinnostanut enään pätkän vertaa.
 Femma sai taas uusia ihailijoita (sekä monen tunnin hemmottelut:D). Neiti meni ihmisten jutellessa kaikkien keskelle ja tasan tarkkaa tiesi, että onkin huomion keskipisteenä! Femma tajusi myös nopeasti, että selälleen heittäytyminen teatraalisesti keräsi myös paljon rapsutuksia ja kehuja;)
Täytyihän kaikkia temppuja myös esitellä ja saatiin myös niistä kehuja.


Nyt tuli vähänkuvainen postaus tällä erää. Ensiviikolla on ansaittu loma, joten sieltä saattaa kuvia enemmänkin ilmestyä.
Osallistuin myös arvontaan, käyppäs kurkkaamassa tässä osoitteessa!3 kommenttia:

 1. Käy kurkkaamassa blogissani, voitit arvonnassa pienen lohdutuspalkinnon! Suloinen Femma, rapsutuksia <3 Tiedän muuten ton tunteen, kun kyläily jännittää etukäteen, aina ei tiedä, mitä koirat keksii ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä tätäkin kautta! Jep, varsinkin kun koirilla tuppaa olemaan kotona tosi ihania ideoita (kuten sohvatyynyt tappamista ja kastematojen&muiden ötököiden sisälle tuomista) niin aina jännää, että pysyykö ne ideat poissa kyläilyn ajan!:D

   Poista
 2. http://jessenelama.blogspot.fi/2012/10/aanestajien-arvostelut-d.html

  tuolta näät blogisi arvostelun

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!