tiistai 23. lokakuuta 2012

Harrastuksen puuteKuinka vaikeaa voi olla löytää hyvää harrastuspaikkaa? Arkitoko treenit ovat nykyään sellaiseen aikaan, että en meinaa keretä sinne ollenkaan. Jotenkin ei sitten edes huvittaisi maksaa vajaasta tunnista koko tunnin hintaa. Olen yrittänyt etsiä jotain paikkaa, jossa päästäisiin harjoittelemaan edes jotain lajia, mutta kaikki on ihan liian kaukana! Olisin löytänyt täydellisen agilitynalkeiskurssin pennuille Espoosta, mutta niistä jäisi puolet käymättä kun joulukuussa suuntaan pariksi viikoksi Thaimaaseen. Joten sekin idea on nyt hylätty. Puuh!
Keväällä alkaa varmaankin enemmän kursseja täällä suunnalla, mutta niihin on kuitenkin aikaa. Tekisi niin mieli treenata jo nyt jotain lajia. Olisipa jo ajakortti, mutta senkin saan vasta keväällä.

5 kommenttia:

 1. Meilläkin tällähetkellä agility on pienellä tauolla (mitä nyt itse käydään treenailemassa huvikseen). Hirmu kiva laji, mutta harrastuspaikkoja ei juurikaan ole. Täälläkin päin on muutama suht lähellä, mutta ajat ovat niin aikaisin, että turha maksaa koko tunnin hintaa siitä, että saa oltua siellä vain hetkenaikaa..:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, tuntuu niin turhalta maksaa koko hintaa tyyliin vartista_:)

   Poista
 2. Meillä on mun mielestä kivasti että löytyy erilaisia vaihtoehtoja ja kurssille saa mennä kun on maksanut jäsenmaksun joka ei ole kun n.20€ agility, toko, näyttely, jälki, yms. Kaikki samaan hintaan! Onko siellä tämmöisiä järjestelmiä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On meilläkin jotain yhdistyksiä, mutta sielä on tosi suppeasti kursseja...Varsinkaan "uusien" (jotka ei ole ollut yhdistyksen jäseniä pitkään) on vaikea päästä aloittamaan mitään kun vakioryhmät pyörivät, mutta uusia kursseja ei ala:/

   Poista
 3. Täällä on kyllä tosi hyvät harkkamahdollisuudet, vaikka asun vähän "puskassa". Eli en siis pääkaupunkiseudulla. Meidän kerhosta löytyy agilitya, tokoa, rallya, koiratanssia... Ja tällä seudulla on parikin koirakerhoo, joten täällä on ihan hyvin asiat :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!