maanantai 1. lokakuuta 2012

"Live everyday like its your last"

Eilen oli vaan mahtava päivä Femman kanssa! Ensinnäkin toinen kulmahampaista (joka ei ole meinannut lähteä) tippui pois, eli nyt molemmat kulmurit on vaihtunut! Vähän rupesi jo jännittämään toisen kulmurin kanssa, että lähteekö se itsekseen vai pitääkö lähteä eläinlääkäriin poistattamaan se.
Onneksi selvittiin helpolla!

Femma oli jo aamusta tosi hyvän tuulinen. Kun söin aamupalaa niin neiti kasasi pöydän alle jalkoihini leluja ja luita keoksi. Femma oli selvästi ylpeä lelukasastaan ja pettynyt kun aloin siivota sitä pois.
Päivällä olimme tosi kauan ulkona leikkimässä ja treenaamassa. Seuraamiset meni ihan suht hyvin, vaikka parannettavaa tietysti vielä on. Odottaminenkin menee jo hienosti.


 


Uusin innostus meillä on frisbeen heitto. Femma rakastaa juosta frisbeen perässä! Samaan aikaan kun Femma juoksee sen perässä, saan otettua kuvia kameralla. Kaksi kärpästä yhden iskulla, leikkiminen ja valokuvaus!
Femma sai kerran tosi tyylikkään kopin otettua ja tuurilla sain juuri siitä kuvan!


 

4 kommenttia:

  1. Voikun toinen on sulonen pikkunen! :)

    VastaaPoista
  2. ooks sä millo suunnitellu femmalla pyörähdys kertaa näyttiskehässä ? taikka mätsäreissä ? (=

    VastaaPoista
  3. Näyttelyt ei ole ollenkaan mun juttu, joten niissä ei tulla pyörähtämään ollenkaan...Mätsäreistä taas pidän kovasti ja niissä meitä varmasti tullaan näkemään!;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!