tiistai 9. lokakuuta 2012

Nirsoudelle stoppi

Heipsan!

Femman silmien vuoto+korvien rähmintä helpottui huomattavasti kun vaihdoimme ruuan Royal caninista Nutro choiceen. Tästä vaihdoksesta on jo aikaa ja olenkin ollut tyytyväinen. Ainoa ongelma on, että rc ilmeisesti maistuu paremmalta kuin Nutro. Femma on tähänmennessä syönyt ruokansa nyrpeällä naamalla ja joskus on jättänyt kokonaan syömättä. Kokeilin laittaa sekaa erilaista ruokaa, mutta raksut jäivät kupin pohjalle. Kun tuntui, että kaikki keinot oli käytetty löysin eläinkaupasta kuvan mukaista kastiketta koirille.

Kokeilin kastiketta ja ruoka alkoi kadota ennätysvauhtia! Nyt neiti on syönyt viikon ruokaa kastikkeella ja yhtäkään raksua ei ole jäänyt syömättä:) Suosittelen!

3 kommenttia:

 1. Ohhoh, mitä tuo kastike sisältää? Voisi helpottaa allekirjoittaneen muutenkin kiireisiä aamuja, kun ei tarvitsisi nappuloita alkaa turvottamaan ja sinne sekaan sotkemaan erilaisia öljyjä ja lihoja:D

  http://tiimiaasi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, tuossa ei sisältöä suomeksi lue..Hienon englannin käännökseni mukaan siinä olisi lihaa (ja lihaperäisiä tuotteita), kasviöljyä ja lesitiiniä:) tuo kyllä helpottaa arkea! Sitä ei tarvitse laittaa ruuan pohjalle kuin pienei tippa niin alkaa ruoka maistua!

   Poista
  2. Oooookei kiitos tästä, pitääkin käydä kattelemassa jos löytäisin tuota vaikka jostain!:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!