keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Sä oothan tässä vielä huomenna?Heippa!

Alkaa pikkuhiljaa ärsyttämään jatkuva sataminen! Juuri niin mun tuuria, että lomalla sataa koko ajan.
Eilen kyttäsin koko päivän sateen loppumista, että päästäisiin pitkille lenkeille Femskun kanssa.
Päivällä tuli pieni tauko ja lähdettiinkin heti frisbeetä heittelemään. Tuuli haittasi vähän heittelyä ja veti ne ihan vinoon, joten koppeja oli aika mahdotonta saada. Femmaa kopittomuus ei haitannut ollenkaan, saihan sen frisbeen maastakin noudettua. Yhtään julkaisukelpoista liikekuvaa en saanut, mutta möllötyskuvia sitäkin enemmän.  Nopeasti alkoikin taas sataa, ikävä kyllä.
Femmaa ei olisi sade haitannut ollenkaan, mutta itseäni ei oikein innostunut olla mudassa ja kaatosateessa. Suuntasimme siis sisälle. 

 
                                                         ^ vanhempi yökuva

Sateen aikana treenasimme kotitokoa ja temppuja. Voi hyvänen aika, miten vaikeaa se seuraaminen voi joskus olla! Usein seuraaminen menee hienosti pitkät matkat, mutta välillä Femmalle tulee jonkinmoinen aivopieru ja se alkaa loikkia ja hyppiä. Ainakin hieno katsekontakti pysyy hyppyjen aikana, mutta muuten seuraamisesta tulee silloin ihan fiasko. Mitä enemmän energiaa Femmalla on tallessa, sen vaikeampaa sen keskittyminen on. Eilen seuraaminen onnistui ihan suht hyvin. Parannettavaa tietenkin on, mutta onhan meillä tässä elämä aikaa treenata;)

Temput meni hienosti. Jalkojen kiertäminen kahdeksikkona alkaa sujua vauhdilla ja innolla. Pikkuhiljaa aletaan häivyttää käsimerkkejä pois. Kun temppua alettiin aikoinaan harjoittelemaan, se tuntui Femman mielestä jotenkin tylsältä. Nyt se kuitenkin taitaa kuulua top10 temppuihin neitosen mielestä. Ykköstemppuna toimii "high five" temppu, jota Femma tarjoaa aina kaikille vieraille kehujen toivossa;)

Nyt lomalla on ollut aikaa olla enemmän Femman kanssa. Arkena kun on poissa kuitenkin osan päivästä. Neiti on ollut supertyytyväinen kun on saanut enemmän aktiviteettia ja huomiota.
Yleensä herään aamuisin jo kuudelta ja Femma on tottunut siihen, että kun herätyskello soi niin pikkuinen on heti ylhäällä pedistä ja onnellisena odottamassa aamun ulkoilua.
Lomalla en todellakaan halua herätä kuudelta ja en ole laittanut herätyskelloa soimaan.
Femma on nyt aamuisin herännyt vähän yli kuusi ihmettelemään ja herättämään minua. On se vaan niin hömppä!

Illalla kun aurinko oli jo melkein laskenut, sade lakkasi jälleen. Suuntasinkin heti Femman, Auringon ja kihlattuni kanssa lenkille hiekkakasalle ja metsään.

Älykkyysosamäärä hipoo pilviä


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Voi sitä riemun määrää kun tytöt pääsivät vapaaksi! Kun neitoset olivat juosseet kehää noin kymmenen kierrosta putkeen, niin ne vihdoin malttoivat rauhoittua sekä huomata, että olimme kävelleet jo jonkin matkaa eteenpäin. Siitähän shyntyi kauhea kilpajuoksu takasin mamin luokse!
Hiekkakasaa koirat juoksi monta kertaa ylös ja alas. Vauhtia löytyi kyllä muille jakaa. On kyllä vaikea sanoa, että kumpi koirista on nopeampi. Sen verran kovaa viiletettiin ja johtaja vaihtui sillointällöin. 
 
Lopulta Aurinko kyllästyi ja istui tyytyväisenä viereeni katsomaan Femman menoa. Femma ei vauhtiansa hidastanut, vaikka kaveri jäi pois leikistä. Femma juoksi vielä moneen otteeseen ylös ja alas mäkeä. Lopulta ilonpilaajana pyysin Femman tulemaan ja otin molemmat kiinni. Alkoi olla jo pimeää niin lähdettiin taivaltamaan kotia päin, tyytyväisen Auringon ja vieläkin yhtä energisen Femman kanssa.

 

Kotiin tullessa molemmat kaipasivat tassujen pesua. Femmalla oli niin tassut kuin koko maha kurassa. Neiti kun ehti kaivaa kuoppaakin jossain välissä.


Se joka toiselle kuoppaa kaivaa, se itse siihen lankeaa?
2 kommenttia:

 1. Joittenkin mielestä villakoirat on "hienostuneita puudeleita" (mut ei todellakaan mun mielest!(;) niin tässä tulee hyvin selville ettei tosiaan oo, varsinkin vikassa kuvassa! :D Kiva blogi! (:

  http://koiramaalla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jep, mä aina nauran niille "hienostokoira" kommenteille...:D Femmankin lempipuuhaa on möyriä mudassa ja sukellella vesilätäköissä;D

   Kiva blogi sulla, sait uuden lukijan!

   Poista

Kiitos kommentistasi!