tiistai 13. marraskuuta 2012

Hirrmuinen saalistaja!

Heippa!

Tänään pääsin hiukan aiemmin töistä, joten pääsi lenkille koiran ja kameran kanssa valoisalla, jess!
Aurinko laski juuri, joten osa kuvista meni ihan ylivalottuneiksi tai keltaisiksi. Onneksi pari itseäni miellyttävää kuvaa löytyi. Tänään reipas pikkusiskoni (9vuotta) lähti mukaan lenkkeilemään.
Sisko "treenasi"  Femman kanssa omien sanojensa mukaan, eli neidit harjoittelivat yhdessä istumista, seisomista ja ravaamista. Oli muuten ihan supersuloinen näky, kun tytsyt etsivät samaa aaltopituutta ja kun sen löysivät niin oli ihanaa nähdä se onni siskon kasvoilla! Femma istui sivulla tosi hienosti ja ravasi ilman suurempia loikkia. Mieleen tulikin, että tästähän saadaan hyvä pari mätsäreihin "lapsi ja koira" luokkiin!

Tytsyjen poseeraus
 
Suuntasimme hiekkamontulle, josta on ollut ennenkin postailua ja kuvia. Femma tunnisti jo pitkän matkaa ennen monttua, että minne ollaan menossa. Häntä vispasi kauheaa vauhtia ja olikin työtä muistuttaa neitiä, että miten hihnassa kävellään;)
 
 
 
     
 

 
Se mistä postaus sai otsikkonsa, tapahtui juuri hiekkamontun lähellä. Femma juoksenteli normaaliin tapaansa vapaana, kun yhtäkkiä neiti seisahtui ja jäi haistelemaan maata innokkaana. Syy selvisikin nopeasti kun läheisestä puskasta lähti juoksemaan karkuun hiiri. Femma lähti lennokkaasti perään ja hetken aikaa olin varma, että se saisi hiiren kiinni. Hiiri oli kuitenkin nopea ja pujahti jonnekkin koloon ja Femma jäi hölmistyneenä tuijottamaan reikää, jonne sen saalis katosi. Hetken aikaa se kaivoi kolon suuta möristen, mutta lopulta neiti kyllästyi ja jatkoi ympyrää juoksemista.
Jotta ei ihan saaliitta päättynyt lenkki, Femma nappasi ilmasta jonkun yöperhosen näköisen ötökän ja söi sen tyytyväisenä.
 
Hiirijahdista napattu kuva
  

 
 

4 kommenttia:

 1. Voi hiirijahtelainen, voin kuvitella sen näyn kun se on loikkinut menemään hiiren perässä :D

  - Riina

  VastaaPoista
 2. Tosi onnistuneita kuvia. :) Etenkin nuo keskimmäiset, jossa taustalla on auringonlasku ja koivumetsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos!<3 Itse rakastuin tuohon kolmanteen kuvaan, Femma on niin söpö siinä:D

   Poista

Kiitos kommentistasi!