sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Jos koko ajan kurkottaa tähtiin, voi unohtaa jalkojen juuressa olevat kukkaset

 
 
Täälläpäin elämä näyttää taas hieman valoisammalta. Aurinko on alkanut toipua hienosti ja ihmeen hyvin neiti on tottunut kauluriin. Perjantaina kävimme eläinlääkärillä tarkistuksessa ja kaikki oli tosiaan ok. Lääkäri selitti miten Aurinko näkee tällähetkellä, eli kaiken ylösalaisin. Ihmiset on siis katossa ja taivas maassa. Aivot korjaa kuvan oikeaksi parin-kolmen viikon kuluttua.
Kodin Aurinkoinen tuntee hyvin, eikä törmäile mihinkään pahemmin. Takapihakin on tuttu paikka, mutta kun kokeilimme mennä etupihalle niin Aurinkoa selvästi pelotti ja jännitti "uusi" paikka. Ehkä tämä tästä, vaikka agility taitaa olla ainakin pitkäksi aikaan haudattu haave...
 
 
Femma on tajunnut ihmeen hyvin, että Auringolla ei ole kaikki kunnossa. Leikkauksen jälkeisenä iltana Femma oli ihmeissään Auringon voinnista. Femma oikein ymmärtänyt miksei Aurinkoinen tullut leikkimään vaikka kuinka nätisti peppu pystyssä pyysi. Myös leikatut silmät kiinnosti Femmaa kauheasti  ja sitä saikin olla kokoajan ottamassa pois, ettei se nuolisi Auringon silmiä.
Nyt kuitenkaan näitä ongelmia ei ole. Huomaan, että Femma on paljon energisempi ja minussa kiinni (lelua tuoden), kun tavallaan leikkikaveri on poissa kehästä.
Femman uusi lempileikki onkin kepin noutaminen. Femma valitsee ulkoa kepin, jonka se kantaa jalkojeni päälle. Sitten neiti istuu ja tuijottaa silmiin kuin sanoen "heitä jo, heitä jo!"
 
 
Välissä täytyi tietysti keppiä hieman maistaa...
 


Photobucket
 
 
Eilen illalla oli kuntosalin järjestämä ilotulitus. Otin Femman sinne mukaan totuttelemaan rakettien kovaan ääneen. Odotin, että Femma olisi pelännyt enemmän, mutta neitihän oli ihan viilipytty!
Ekat raketit saivat Femmassa aikaan luimimisen ja taivaalle epäilevänä katselemisen. Sen jälkeen Femma oli rennompi, vaikka ei selvästikkään tykännyt pamahtelevista asioista. Tämä onkin hyvää harjoitusta tulevaa uutta vuotta varten;)
 
 

 

 
Photobucket
Ilotulituksen jälkeen oli kiire autolle, jossa oli jemmassa herkkuja!
Loppuun vielä edustavin kuva ikinä!
 
"mä tuun sun uniin"


2 kommenttia:

  1. Nättejä ilotulituksia. Kiva kun ei tuon enempää pelännyt ilotulituksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ihmeen hyvin neiti otti uuden asian!

      Poista

Kiitos kommentistasi!