perjantai 30. marraskuuta 2012

Mistä on pikku Femma tehty?

Bongasin idean Kiira ja Kiharat blogista ja oli aivan pakko tehdä Femmasta samantyylinen!
Tässä siis lista asioista, jotka ovat Femmamaisia ja ne juuri saavat neitosesta oman hurmaavan itsensä;) Joskus nämä asiat saavat nauramaan, joskus taas näkemään punaista...

 • Femmalla on oma tyylinsä monessa arkisessa asiassa. Esimerkkinä luun syöminen, se hoituu selällään makaen ja luu on etutassujen välissä tiukasti paikallaan. Jos asento tuntuu hankalalta, voi neiti hieman kierähtää kyljelleen ja järsiä siinä luuta tyytyväisenä.

 • Mikäs onkaan sen ihanempaa kun herätä keskellä yötä siihen, että saat märän nuolaisun naamalle? Femma on öisin aktiivinen. Se usein leikkii itsekseen, mutta anna olla jos käännän kylkeä, silloin neiti luulee minun heräävän ja tulee innolla moikkaamaan! Kadun myös syvästi, että opetin Femmalle temppuna peiton pois vetämisen, koska pikkuinen käyttää opittua taitoaan myös öisin..

 • Femma on jo pienestä pitäen "nuudeloinut" innostuessaan ihmisistä tai koirista. Nuudelointi meinaa sitä, että neiti tavallaan ryömii ihmisten/koirien jaloissa samalla liikkuen ja blokaten henkilön liikkumisen. Tämä usein saa ihmiset nauramaan ja lepertelemään, toiset koirat taas kyllästyvät nuudeli-leikkiin nopesti. Alla vanha, mutta asiaa havanoillistava video.
video
 • Usein kun lähdemme lenkille, Femma saa kauhean hepulin johon kuuluu niin hyppimistä kuin hihnan puremista. Keksin jo pidemmän aikaa sitten keinon, millä sain tämän loppumaan. Annoin Femmalle hepulin alkaessa jotain suuhun kannettavaksi, yleisempiä esineitä ovat olleet risut, kepit, kävyt ja joskus lapaset. Voitte vaan kuvitella miten keskittyneeltä pieni villis näyttää kun se tomerasti suorittaa tärkeää tehtävää. Näin loppuvat hyppimiset!
 
 • Palleron uusimpia keksintöjä on lelujen ja luiden näyttäminen kaikille. Se ottaa esineen suuhun ja tuo sita kaikkien eteen ihan onnessaan. Höpsö jatkaa esittelyä niin kauan, että joku sanoo iloisesti sille jotain. Sen jälkeen Femma menee tyytyväisenä tuhoamaan esittelemäänsä tavaraa.
 
 • Yksi söpöimmistä Femman piirteistä on se, että se tunnistaa minun nimeni. Jos joku sanoo "Janette" iloisesti, villapallo suuntaa heti minun luokseni innoissaan. Jos joku uskaltaa mainita minun nimeni kun olen poissa, Femma suuntaa ovelle minua odottamaan.
 
 • Femma on peilihullu. Se voi kuluttaa pitkiäkin aikoja tuijottaen omaa peilikuvaansa. Välillä sieltä kuuluu mörinää tai innokkaita haukahduksia.
 
 • Gerbiilit on yksi Femman intohimoista. Se voi seurailla niiden juoksemista terraarion lasin läpi ties kuinka kauan. Gerbiilit ei välitä niiden stalkkerista ollenkaan, tosin en anna Femman kokoajan niitä tuijotella.
 
 
   
 
 
 
 
 
 


2 kommenttia:

 1. Awwww. Samna pikkasen tekee kanssa tuota nuudelointia, mutta ei kyllä yhtään noin pahasti ja paljon! :D Ihana kanssa toi luun syminen selälteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä toi nuudelointi on ihan jokapäiväistä:D noh, parempi kuin hyppiminen;D

   Poista

Kiitos kommentistasi!