torstai 15. marraskuuta 2012

Miten onni korjataan?

"Miten onni korjataan,
Paremmaksi paikataan?
Päästänkö irti, kun
Oon huono jaksamaan?
Miten onni korjataan?
En yksin pysty nousemaan.
Jos jo kaikki rikki on,
Katoan vaan pois."
Juuri kun alkoi tuntui, että Aurinkoisen elämä alkoi taas sujua paremmin niin eiköhän eilen tullut taas uusi mutka matkaan. Eläinlääkärin tarkastuksessa toisesta silmästä (tälläkertaa siitä silmästä, joka oli terveempi) oli tikki löystynyt. Aurinko raukka jouduttiin nukuttumaan taas, että tikki saataisiin paikalleen. Vaikka tämä ei ollut nyt niin iso asia, se tuntuu jotenkin kauhean suurelta. Fiilikset on tämän asian kanssa aika kurjat. Eniten käy sääliksi Aurinkoa, joka joutuu pitää kauluria pidempään.
Aurinko on myös alkanut jännittämään ulkona pissillä käymistä pimeällä. Silloin se ei varmaankaan näe kunnolla... Ehkä tämä tästä, vaikka nyt onkin aika kurja olo.
On ikävä terveitä aikoja..

Femman kanssa elellään normaalia elämää. Täytyy vielä hehkuttaa, että meidän hihnakäyttäytyminen on parantunut hirveästi! Kun koira tulee vastaan, Femma automaattisesti tulee sivulle katsekontaktia tarjoten. Myös haukkuminen/vinkuminen on loppunut melkeimpä kokonaan, jes!
Huomasimpa, että tänne on unohtunut laittaa video yhdestä tempusta. Ainakaan en huomannut, että täällä sitä olisi? Tämän temppu opetettiin tasan viidessä minuutissa, meillä oli kännykästä ajastin päällä. Video on kuvattu samana päivänä kun temppu opetettiin.
 

4 kommenttia:

 1. Voi :( toivottavasti Aurinko paranee!

  http://oikeitaunelmia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä täällä kovasti toivotaan!

   Poista
 2. Voi pikku Aurinkoa..oikein paljon tsemppiä teille! Kyllä se siitä vielä paremmaksi muuttuu, usko pois :)

  Teille on haaste:)
  http://herttakoiruus.blogspot.fi/2012/11/meidat-on-haastettu.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!