torstai 8. marraskuuta 2012

Onnen tajuaa vasta kun sen kadottaa

Täältä postaillaan nyt vähän ikävimmistä merkeistä... Femma voi hyvin, mutta Aurinko taas ei.

Aurinko alkoi lauantaina lenkin jälkeen siristellä silmää ja se vuosi hiukan. Sunnuntaina silmä oli pahempi ja illalla siihen muodostui vihreä kalvo. Saatiin vasta maanantaille eläinlääkärin aika.
Maanantaina sitten eläinlääkärissä paljastui ikävä yllätys, nimeltä linssiluksaatio. Sehän on yleistä pienillä terrieriroduilla. Siirryimme maanantai iltana vielä erikoislääkärille joka totesi, että Aurinko joudutaan leikkaamaan. Onneksi silmäpaineet oli pysynyt kurissa, niin silmä ja osa näöstä pystyttiin vielä parantamaan.

Saatiin leikkausaika keskiviikolle (eli se oli eilen). Toisen silmän linssi oli löysä, joten molemmat silmät leikattiin. Molemmista silmistä huononi näkö, vauriotuneesta silmästä enemmän. Tämä harmittaa tietysti kauheasti kun Aurinko on niin nuori ja energinen...Parempi kuitenkin tämä tilanne kuin lopetus, joka oli toinen vaihtoehto leikkauksen sijasta.


Lauantaina lenkillä


Ennen eläinlääkäriin menoa
Leikkauksen jälkeen Aurinko oli tokkurainen, mutta illemmalla jo pirteämpi. Ikävä kyllä tuota kauheaa kauluria pitää pitää päällä pari viikkoa...

4 kommenttia:

  1. Kauheasti voimia Auringolle ja teille :/ <3

    VastaaPoista
  2. Voi ei :( Aurinko parka, itselleni tuli ihan itku silmään kun katselin keskimmäistä kuvaa :'< onneksi Aurinko pääsi leikkaukseen, paranemisia sinnepäin <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos<3 onhan se kuvassa aika kirjan näköinen:(

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!