sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Vauhti korvaa mahdolliset virheet

Heippa taas!

Nyt onkin paljon aihetta kirjoittaa! Aloitetaan parilla taidonnäytteellä.

Eli olen täällä kirjotellut Femman seuraamisesta. Se kun välillä on ollut aika ongelmaista. Nyt voin ilokseni hihkuttaa, että kovan treenin tuloksena olemme edistyneet kauheasti seuraamisessa.
Ei seuraaminen ole vielä todellakaan täydellistä, se on vielä liian väljää ja neiti joskus innoissansa edistää hieman. Mutta tärkeintä tällä hetkellä on se, että koira kulkee neljällä jalalla, eikä takatassuilla pomppien;) Tästä on hyvä jatkaa!


Ostin aivan ihanan vaaleanpunaisen nahkahihnan, jota olen himoinnut jo pitkään! Samalla shoppailukerralla tarttui mukaan aktivointipallo. Ostin vaikeamman tasoisen pallon valikoimasta ja vähän jännitti, että tajuaisiko Femma pallon ideaa. Turhaan taas jännitin, koska Femma tajusi pallon idean heti! Kerrankin tajusin ottaa videota oikealla hetkellä ja sainkin ikuistettua Femman ja pallon ensihetket.

Viime postauksessa valittelin Femman takkukautta. Eilen sitten tein raskaan päätöksen ja lyhensimme turkkia huolella. Takatassut piti kyniä ihan lyhyeksi, niiden takut kun  pitäisi muuten joka päivä selvittää ja se on niin kurjaa koiralle...joten parempi näin (vaikka ne näyttävät aika kauheilta!). Trimmauksessa meni pari tuntia ja se jäikin kesken. Odotin Femman näyttävän kauhealta lyhyessä lookissa, mutta yllätyin postitiivisesti. Onhan se söpö noinkin;)
Toivottavasti takkukausi menisi nopeasti ohi niin saataisiin kasvatettua kaunis pitkä turkki takaisin..

Byebye pitkä turkki!

Trimmauksen jälkeen menimme Femman sekä Auringon kanssa mummulle kyläilemään. Mummollani on koiramme Lady sijoituksessa sekä Auringon sisar siru. Mummoni näytti aivan mahtavan lenkkireitin, jota tulemme kyllä käyttämään! Reitillä on ensin isoja hiekkalueita, jossa pääsee rallittelemaan. Siellä on myös joku rakentanut ilmeisesti koirille suunnattuja luonnonesteitä. Reitti jatkuu metsään, jossa on lukuisia polkuja. Koirat saivat olla koko matkan vapaana ja kyllä koko lauma nautti suunnattomasti!
Ft. Siru


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!