maanantai 31. joulukuuta 2012

Hanskavarkaan seikkailut

Heippa taas!

Loma ja vuosi 2012 on lopuillaan. Me olemme lomalla ottaneet Femman kanssa rennosti lenkkeilessä ja kavereita tapailessa. Myös tokoilua ollaan treenattu ja mietitty, että mitä temppuja seuraavaksi opeteltaisiin. Femman turkkihan on jo lyhyt, minkä vuoksi neiti palelee hieman ulkona.
Vaatteiden voimin ollaan kuitenkin ulkoilut suoritettu kunnialla. Kylmyys ei Femman intoa pidätä, talvi on palleron mielestä niiiin ihanaa aikaa! Mikä sen parempaa olisi kun kaivaa isoja kuoppia lumeen tai tehdä vaikka pari ihanaa sukellusta kylmään hankeen.

Perjantaina lähdimme pikkusiskoni kanssa lenkkeilemään ja otimme mukaan Femman pahimman pelkon, pulkan. Ensin Femma katseli epäilevästi pulkkaa, mutta lopulta se ei kiinnostanut sitä pätkääkään. Pikkusiskoni laski pari laskua mäkeä pulkalla, mutta vauhti oli aika hurjaa jäätyneessä mäessä. Onneksi vanha kunnon peppumäki-taktiikka toimi ja laskua voitiin jatkaa. Femma juoksi pikkusiskon kanssa mäkeä ylös ja alas, neitosilla oli ihan mielettömän hauskaa!
 
 
"Mä syön sut"
 
Femma keksi myös "hauskan" leikin, nimittäin hanskojen varastamisen. En vaan tajua, miten paljon iloa saa irti yhdestä hanskasta! Siskoa tämä temppu huvitti kauheasti, vaikka pikkuhiljaa alkoi olla kädellä kylmä. Femma lopulta hylkäsi saaliinsa ja säntäsi variksen perään.
"Lällällää mulla on sun hanska"
 
Variksen jahtaamista
 
 
 
 
 

 
 
 
 
Lauantaina lähdimme käymään Lohjan koirapuistossa Femman ja Auringon kanssa. Suuntasimme isojen puolelle, koska sielä oli enemmän porukkaa, niin isoja kuin pieniä. Ensin alkuun Femma jännitti kauheasti paria corgia, mutta pikkuhiljaa neiti rentoutui. Kun kaikki pienemmät koirat olivat lähteneet, paikalle tuli pari isoa ajokoiraa. Ajattelin, että Femma varmasti jännittäisi niin isoja koiria, mutta olin väärässä. Femma rakastui isoihin poikiin ihan totaallisesti! Se seurasi niitä joka paikkaan ja yritti saada niiden huomion itseensä. Isoja koiria ei mikään pikku puudeli kiinnostanut ja ne vaan jatkoivat touhujansa, välittämättä pienestä karvapallosta. Olin kyllä ihan yllättynyt Femman reaktiosta, yleensä se ei isoista koirista kauheasti pidä.
 
 

Photobucket
"Se on ihan mun takana, vai mitä?"

 
 
Femma ja isojen poikien jutut
Photobucket
"Hei älä jätä mua!"
 
Huomatkaa myös uusi ulkoasu, mitäs mieltä olette?:) 10 kommenttia:

 1. Meilläkin Neela harrastaa hanskojen (ja sukkien, kenkien tai minkä tahansa suuhun sopivien tavaroiden) varastelemista. Varsinkin ulkona se on eri hauskaa, mutta sisälläkin "mulla on sun sukka - jahtaa minua" - leikki on varsin suuressa arvostuksessa :D

  Ihana banneri ja selkeämpi ulkoasu, tykkään! Linkki meidän blogiin:

  http://tassuillatanssien.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos! Femma keksii aina tuon tavaroiden varastelun varsinkin sillon kun on kiirre jonnekkin;D

   Poista
 2. Ihana Femma :)!
  Tosi hieno toi banneri, tykkään paljon !

  VastaaPoista
 3. Ompa kaunis villakoira <3 :) Kerrassaan..
  http://ahttaika.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:)

   Taikakin on aivan ihana tapaus! Teillä on myös uusi lukija täältä:)

   Poista
 4. söpöjä kuvia!! voitaisiin joskus pitää joku harjispäivä, ois aika kiva:)? Banda ois ainakin innoissaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Joo ihan ehdottomasti pidetään! Femmakin pääsee varmaan mustana lampaana mukaan harjisten sekaan;D Mihin mennään ja millon?:D

   Poista

Kiitos kommentistasi!