tiistai 8. tammikuuta 2013

Iltalenkki kuvina ja videona

Heippa!

On ollut niin kiire, että lauantaisen iltalenkin kuvat ja videot on jäänyt julkaisematta. Parempi kuitenkin myöhään kuin en milloinkaan!

Silloin illalla oli jo pimeää, joten kuvien valoitus meni ihan plörinäksi. Videon kohdalla muokkausohjelmani meni tilttiin, joten videosta tuli mustavalkoinen. Ei mennyt ihan putkeen tämän
lenkin tekninen puoli...

Photobucket

Lenkillä kuitenkin oli tosi mukavaa. Olimme siellä kihlattuni ja Femman kanssa.
Suuntasimme yhteen lempipaikkaamme, metsäaukioille. Hanki oli tosi upottavaa, joten oma kävely oli raskasta. Femmaa hanki kuitenkin kantoi, joten sillä ei ollut hätäpäivää.
Mukana meillä oli Thaimaasta ostettu frisbee, jota oli hieman vaikea kantaa suussa. Ihmeen hyvin kuitenkin neiti selviytyi tästä tehtävästä.
Hetki oltiin oltu heittelemässä, kun paikalle saapui viisi vuotias labbis uros. Femma jännitti ensin labbista kauheasti, mutta rauhottui onneksi. Neiti jopa haukkui (tai räkytti) välimatkan päästä, tätä neiti ei ole ennen tehnyt! Onneksi labbiksen omistaja oli hyvin ystävällinen ja jäi paikalle niin kauaksi aikaa, että Femma rauhottui ja uskalsi mennä koiran luokse. Lopulta kaverukset juoksivat yhdessä pallon perässä ja näin jäi hyvä mielikuva tapaamisesta.
Voi elämä harmittaa tosissaan tuo "mörköikä". Joutuu nyt tosissaan tehdä töitä, että voi opettaa neidille, ettei kivet syö koiria tai, että muut koirat eivät ole kauhea asia. Noh, kyllä se kai tästä. Photobucket
Juoksukisa. Arvatkaa kumpi voitti;)
Photobucket
Photobucket
"Heitä jo, heitä jo"
Photobucket
"Kohta se lentää"
Photobucket
"Mihin se katosi?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!