perjantai 18. tammikuuta 2013

Uudistuksia

Päätin tehdä blogiin pari uudistusta. Ensinnäkin banneri vaihtui ajankohtaisempaan, muuten ulkoasu pysyi samana.
Ja toiseksi, blogin nimi vaihtui Femman lokikirjaksi. Sitten kun toinen koira tulee taloon, vaihtuu niin blogin nimi kuin osoitekkin. Toisen koiran nimikin on päätetty, se sopii hyvin yhteen Femman nimen kanssa;) Nyt vielä puuttuu itse koira ja meillä ei ole mitään aavistustakaan, että mitä rotua seuraava koira edustaa...
Kolmanneksi vielä omistajan sivut on päivitetty:)

4 kommenttia:

 1. Moikka Janette! joko on toinen koira löytynyt? Meillä kiireet senkun lisääntyy ja olen raskain mielin alkanut miettiä, josko etsisin meidän nuorimmaiselle koiralle uuden kodin.. päätös ei vielä ole varma, mutta hyvän kodin löytyessä voisin harkita.. Eli kyseessä Bella, parivuotias keskikokoinenvillakoira, rekiseröity ja huippusukuinen. aprikoosi väriltään. kerron lisää, jos olet kiinnostunut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!
   Ei ole toinen koira löytynyt... En ole aikuista koiraa miettinyt ennen tätä, mutta olen kuitenkin kiinnostunut:) Mielelläni kuulisin lisätietoa (ja vaikka kuvia)! jos haluat kirjoitella vaikka s.postiin:) (jajore@luukku.com).

   Poista
 2. Laitan sulle s.postia heti kun kiireiltäni ennätän! Blogini ihan ensimmäisessä luvussa on muistaakseni muutama kuva bellasta, se aprikoosi kaunokainen :) pärjää näyttelyissä ja on ehkä maailmankaikkeuden ketterin, nopein ja väsymättömin koira!!!!
  Kennelliiton sivuilta voit kurkata sukutaulua, koko nimi on Chamaemorus Belle Bebe.
  Mutta palataan pian asiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. okei!:) Kävin kurkkimassa kuvia, on kyllä kaunis neiti:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!