sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Treffi-ilmoitus!

Olen nyt aikani tuskaillut, kun Femmalle ei löydy sopivaa leikkikaveria. Aurinko on alkanut leikkauksen jälkeen varoa silmiään, joten neidit ei paini enään niin paljon keskenään kuin ennen.
Tuttavapiirissä on kyllä koiria, suurin osa on vaan aikuisia ja niitä ei yliriehakkaan pennun leikit kiinnosta... Nyt on siis hakusessa kiva leikkikaveri!

Meille tänne Nummelaan voi tulla, täällä on aidattu piha jos koira ei pysy vapaana. Jos koira pysyy taas vapaana, on täällä kivoja lenkkimaastoja. Ja onhan tietysti tuo järvi, jonka jäällä uskaltaa vielä kävellä.
Minulla on myös mahdollisuus tulla Lohjan koirapuistoon tai Espoo/Helsinki alueelle (jos vaan jotenkin julkisilla pääsee suoraan täältä, ilman montaa vaihdosta).
Matkan ja paikka on sovittavissa!;)

Toivon Femmalle kaveria, joka olisi suunnilleen saman kokoinen (tai jos on iso, niin ei kauhean riehakas). Femmalla on ollut pari huonoa kokemusta uusista koirista, joten toivon, että kaveri ei vahvistaisi hunoja kokemuksia.

Meihin voi ottaa yhteyttä blogiin tai s.postiin (jajore@luukku.com). :)

8 kommenttia:

 1. Kohta puolivuotias Mörkö kaipaisi riehukaveria, mutta taidatte olla vähän kaukana :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Janakkalassa, eli ei asuta hiiirveen kaukauna mut melko kaukana kuitenkin. Mörkö kyllä tarviis kaveria, ja ois saman kokosia ja ikäsiä suunnilleen (:

   Poista
 2. Heips, alettiin seuraamaan teidän blogia - vaikuttaa oikein mukavalta :) Laitoin sulle petsiessä enemmän tosta lenkkijututsta nyt kun sain taas auton takaisin! Pakkasterkuin; Nea ja gööttineidit Dusty & Iisi

  VastaaPoista
 3. Sambasta voisi olla seuraa Femmalle. Sambakin nimittäin tarvitsisi juuri itsensä kokosita seuraa, kun se ei oikein isojen kanssa uskalla leikkiä. :) Haastoin teidät myös juuri blogissani. http://kiirajakiharat.blogspot.fi/2013/02/11-11-11-11.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Samba olis kyllä ihan huippu kaveri! Missä te asuittekaan?:)

   Poista
  2. Vantaalla. Mutta autoa löytyy, joten liikkuminen sinnepäin onnistuu kyllä, kun vain järjestellään.

   Poista
  3. Okei, laittelen sulle petsiessä viestiä niin on helpompi sopia;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!