keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Hyviä uutisia!

Tästä tuleekin oikea hihkutuspostaus;)

Ensimmäinen hyvä uutinen liittyy agilityyn. Jos kaikki menee hyvin ja ei tule yllättäviä mutkia matkaan, niin me pääsemme ensikuussa agilitynalkeiskurssille, jes!
Lähdettiin hieman pidemmälle, kun lähellä ei ole mitään harrastusmahdollisuutta, eli toivottavasti ensikuun alussa saisin myös sen kauan odotetun ajokortin, niin elämä helpottuisi.
Olen ihan superinnoissani ja mietinkin jo, että millainen koira Femma on agiliidossa. Veikkaampa, että vauhtia ja vaarallisia tilanteita tulee rutkasti..Varokaa vaan maailma, täältä me tullaan!

Valittelin vähän aika sitten, että en ikinä voita missään arvonnoissa mitään. Jouduin nielemään sanani samantien takaisin kun avasin s.postini huomaten, että olin voittanut täältä arvonnan!
Eilen kotiutui arvonnan voitto ja en voisi tyytyväisempi olla<3 Iso kiitos vielä palkinnon saamisesta:)

 photo sekalaista036_zpsc108670b.jpg
 
Eipä arpaonni loppunut tähän, nimittäin sain juuri tiedon, että olen voittanut 10€ lahjakortin petnetstoreen! Tästä tulee myöhemmin enemmän tietoa:)
 
 
Jos vaikka arpaonni suosisi jälleen, tässä on pari mukavaa arvontaa, jota tekin voitte käydä kurkkimassa!  Täältä löytyy söpö neule koiralle (sopisi hyvin Femman väreihin;) ja täällä taas arvotaan lahjakortti!:) 

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!