maanantai 27. toukokuuta 2013

Viikkokooste

Ohhoh, blogi  onkin ollut hiljaisena jo viikon! Ajattelin koota hieman tapahtumia yhteen postaukseen. Kuvia on ympäri viikkoa.

 photo IMG_1978_zps20f59f9d.jpg
Maanantaisin meillä on aina ohjatut agitreenit. 20pv meillä olikin ensimmäiset treenit jatkokurssilaisina, byebye alkeiskurssi!

Harjoittelimme niistoa (tai imua, miksi nyt kutsuukin). Ensin treenasimme yhdellä esteellä ilman rimaa ja kun se sujui niin lisäsimme riman paikoilleen.
Seuraavaksi siirsimme tämän uuden ohjaustekniikan neljän esteen radalle, tämä meni myös hyvin.
Femma tajusi idean nopeasti, mutta mammalla oli vähän vaikeauksia olla yhtä nopea kuin koira!
Viimeinen toisto meni tosi hienosti ja fiilis oli mahtava!

Ei voisi uskoa, että näistä "putkeen,putkeen jee" tai "mene mene, pujopujopujo" sanonnoista voi tulla niin tärkeitä ja hauskoja. Agility on kyllä ihan huippulaji!
 photo IMG_2063_zps0726ed2a.jpg 
  photo IMG_2060_zps041d6dee.jpg
Lauantaina lähdimme käymään toritapahtumassa "sosiaalistamassa" Femmaa. Täytyy kyllä kehua, että Femma käyttäytyy ihmisten seurassa hyvin. Sen mielestä kaikki ihmiset on niiiin ihania!
Vastaan tuli kumara mies, joka puhui hyvin möreällä äänellä. Omasta mielestä tuo mies oli hieman pelottava, vaikka hän kiltisti Femmalle leperteli. Noh, äffän mielestä mies oli ihana (niinkuin kaikki muutkin) ja neiti ryömi innolla tuon miehen luokse. Ei edes kumarat miehet tuota koiraa pelota:D

Vastaan tuli myös innokas terrieri, jota Femma ei jostain syystä sietänyt. Se ehkä johtui toisen koiran hyperenergisyydestä ja siitä, että koiran omistaja päästi sen suoraan Femman iholle sen selän takaa.
F rähähti koiralle (mutta ei näykkinyt tms.) ja yritti kiertää jalkojeni taakse.
Terrieri ei välittänyt villiksen vastahakoisuudesta vaan yritti uudestaan iholle. Onneksi saatiin tilanne laukeamaan ja jätettiin loppujenlopuksi tapaamisesta hyvä mieliala kun molemmat haistelivat kiltisti toisiaan.

 photo Collage_zpsd61aa9fa.jpg photo IMG_1935_zps3df804ea.jpg 
  photo IMG_1454_zps7d867eb3.jpg Olen pitkään jo harmitellut, kun kaikki lenkkipaikat, jossa voi pitää vapaana pienenee. Osaan on rakennettu taloja ja osassa kulkee liikaa ihmisiä. Täällä myös liikkuu nainen parin sakemannin ja mies dobermannin kanssa ja heidän koirat ovat hyvin agressiivia. Täytyy siis aina pitää toinen silmä auki näillä paikoilla, missä olen heidät nähnyt.
Eräällä lenkillä bongasin yhden rakosen, josta pääsee suht isolle niitylle. Niityn lähellä oli vaan pari taloa ja nekin oli aidattu.
Yritin etsiä niityn omistajaa ja selvittää, että saako siellä lenkkeillä. Omistajaa ei löytynyt, joten sunnuntaina suuntasimme pellolle rallittelemaan.

 photo IMG_1384_zps123357cb.jpg 
  photo IMG_1487_zps305f8adc.jpg photo IMG_1459_zpsb7e6800c.jpg 
  photo IMG_1443_zps6c56938f.jpg photo IMG_1429_zpsf6975a05.jpg photo IMG_1367_zps05df2fc4.jpg Femma nautti peltovierailusta kovasti, joten siellä alamme käydä useamminkin!
Löydettiin myös Joelin (eli mieheni) kanssa sammakko, josta otimme myös pari kuvaa.
 photo IMG_1406_zps676215f7.jpg

Kohta olisi taas vuorossa agilitytreenit, niistä lisää myöhemmin!

6 kommenttia:

 1. ÄÄ toi kuudesvika kuva *_* millä perhanan asetuksilla saat tollasia vauhtiotoksia? siis jos et muista niin "about"? Mä vieläkin tappelen noiden asetusten kanssa. Oon niin epätoivonen oikeesti x)
  vastaathan blogiini, kiitos
  oikeitaunelmia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastailen petsieen kun löydän asetukset:D

   Poista
 2. Tarakin älys sen niistämisen hyvin :) Kivoja kuvia!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!