torstai 29. elokuuta 2013

Kahdeksan tassua ja yksi nuhanenä

Meillä on isovanhempieni koira Siru hoidossa viikon. On juuri niin minun tuuria tulla juuri silloin kipeäksi, kun on kaksi koiraa hoidettavana. Kyllä, se syysflunssa on iskenyt tännnekkin...

 photo IMG_0467_zps4702245c.jpg

 photo IMG_0505_zps37c8d9ea.jpg

Femma on ollut innoissaan kaveristaan, jos alkua ei oteta lukuun. Siru tuli eilen aamusta hoitoon ja Femma alkuun tuntui nihkeältä. Se komenteli Sirua ja vahti sen liikkeitä. Olin itse ihan kauheassa kunnossa, joten oli tosi rasittavaa yrittää vahtia koiria samalla.
Tätä vahtaamista kesti ehkä tunnin, kun Sirulta paloi pinna viimein. Se kerran selätti Femman muristen ja se oli siinä. Femman käytös muuttui samantien. Sen jälkeen tytöt ovat olleet kuin ylimmät ystävät. Ne nukkuvat, leikkivät ja jopa syövät yhdessä.

 photo IMG_0493_zpsf956b255.jpg
Hurrjjat!
 photo IMG_0463_zps18c750ae.jpgSiru onneksi on hyvin rauhallinen koira sisätiloissa, sitä ei pahemmin huomaa. Femma raukka taas on ollut turhautunut kun se ei ole saanut tarpeeksi liikuntaa ja aktivointia. Tuntuu kuin se oikein yrittäisi vääntää rautalangasta minulle sitä, että se kaipaa tekemistä. Neiti nimittäin kantaa kasoittain leluja sänkyyni samalla kauheasti vinkuen. Äsken se jopa toi minun kenkäni sänkyyn!:D

 photo IMG_0382_zps264a47ac.jpg


Päätin tänään aamusta yrittää mennä hetkeksi heittelemään palloa pihalle neideille, jotta niillä olisi edes vähän tekemistä. Palloa ei tarvittu kuin hetki, sillä Femma ja Siru alkoivat pian touhuta itsekseen. Ne leikkivät, kaivoivat kuoppaa ja jahtasivat lentäviä lintuja.
Kuvailin koiria hetken, mutta sitten alkoi huipata niin paljon, että päätin siirtyä takaisin sängyn puolelle.
 
 photo IMG_0496_zps0b2d7f02.jpg
"Kato mamma, mä selätin sen"
 photo IMG_0479_zps0ba6da56.jpg
Hullunkiilto silmissä
 photo IMG_0431_zps33b0137f.jpg
Syyllisen näköiset eläimet. "Mitään ei tehty tai ainakaan sitä myönnetä"
 photo IMG_0439_zps42979eba.jpg photo IMG_0500_zps893e26ae.jpg
Jos tästä tämä tauti paranee, lähden viikonloppuna testaamaan agilityä Sirun kanssa. Femman kanssa on paljon treenattavaa, joten sen kanssa pitäisi käydä muutenkin ottamassa hieman ylimääräisiä treenikertoja. Mielenkiinnosta otan Sirun mukaan ja katson toimiiko meille yhteistyö ja pitääkö neiti siitä.


Ps..Ilmottauduin myös agilityn talvikurssille, joka on lämmitetyssä hallissa. Ihanaa!

8 kommenttia:

 1. Mihin te ilmottauduitte agiin? :)

  VastaaPoista
 2. Kesä on kohta ohi. Sen kunniaksi haaste. http://kiirajakiharat.blogspot.fi/2013/08/meidan-kesa-2013-haaste.html

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia jälleen :) Kyllpäs on mukavaa katseltavaa Femman ja Sirun temmellys, voikun Mimmilläkin olisi joku kaveri kenen kanssa se suostuisi peuhaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy testata, että jos Mimmi innostuis Femman kanssa peuhaamaan!;)

   Poista
 4. Niin, ei vaan ole vielä eteen sellaista tullut ;/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!