keskiviikko 21. elokuuta 2013

Silmät kiinni ja monitorit huutamaan

Agilitystä on ollut taukoa jo parisen kuukautta(?), hui!
Eilen lähdettiin sitten korkkamaan syksyn treenit ja voin vaan sanoa, että wau mikä olo oli treenien jälkeen!

 photo IMG_4879_zpsa2d63f3b.jpg

En tiedä tuliko hyvä olo hyvistä suorituksista(joka ei ollut kuitenkaan virheetöntä), vai siitä, että oli ollut taukoa vai kenties siitä, että näki pienen villiksen innon.
Jokatapauksessa tauko teki meille hyvää ja nyt ollaan palattu kentille entistäkin ehompana;)

 photo IMG_4868_zpsfcdc9c29.jpg

Odottelinkin, että Femman kierrokset pyörii ihan pilvissä. Positiivista oli kuitenkin se, että kerrankin koira kohdisti sen energian töihin, ei hösläämiseen tai haukkumiseen.

Menimme ensin kuuden esteen rataa. Pari kertaa olin liian nopea ja huolimaton ohjaamisessa ja silloin pikkuvilliksen pää meni sekaisin. Yleensä jos Femma ei ole varma suunnasta, tulee se minun jalkoihin ihmettelemään. Nyt kuitenki energiamäärän takia Femma hämmästyessään hepuloi, se juoksi muristen ympyrää minun ja esteiden ympärillä. Kerran se jopa laittoi silmät kiinni ja spurttasi kunnolla.
Tämä oli niin huvittavaa, ettei ohjaamisesta meinannut tulla mitään kun nauratti niin. Oli ihanaa nähdä Femman nauttivan, vaikka hepulit alussa hieman hidastivat menoa, ei niitä lopussaenään tullut.

 photo IMG_4861_zps07095214.jpg

Harjoittelimme myös puomia. Femma outona koirana rakastaa korkeita paikkoja, joten puomi oli sen mielestä ihan supermegakivaa.

 photo IMG_4889_zps10832e13.jpg

Oli mahtavaa päästä taas agilityyn, se on vaan meille täydellinen harrastus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!