keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Kavereita hakusessa!

Nyt kaipaillaan leikki/lenkkiseuraa molemmille koirille. Tärkeää olisi löytää treffiseuraa varsinkin Fiilikselle, jotta siitä tulisi mahdollisimman sosiaalinen.

Fiilis on tullut toimeen kaikkien koirien kanssa, se mieluummin alistuu kun lähtee uhoamaan. Neiti ei ole kauheasti ollut tekemisissä itseänsä isompien koirien kanssa, joten hakusessa olisi myös isompia kavereita. Fiilis on välillä aika raju leikeissään, mutta rauhoittuu jos toinen koira komentaa/vingahtaa.
Pikkusiilillä voi alkuun olla hieman ujostelua, varsinkin uudessa paikassa, mutta lähtee yleensä nopeasti leikkiin.

Femma taas tulee hyvin toimeen itsensä kokoisten/hiukan isompien koirien kanssa. Reilusti isompia koiria jännittää huonon kokemuksen vuoksi. Femman ykkösleikkinä toimii juokseminen.
Femmakin saattaa aluksi jännittää, mutta lämpenee yleensä helposti.

Molemmille koirille on hakusessa hyviä kavereita, josta saataisiin positiivisia kokemuksia. Eli niin aikuiset kuin pennutkin on tervetulleita!:)
Voin myös jättää toista koiraa kotiin ja tavata vain toisen koiran kanssa, jos siltä tuntuu.

Asumme Nummelassa, jossa meillä on oma piha jossa painia. Täällä on myös mukavia lenkkimaaastoja. Pystymme myös kulkea pk-alueella jonkinverran, eli esim. Helsinkiin, Espooseen ja Lohjalle pääsemme:)

Ota rohkeasti yhteyttä!:)

http://img.petsie.org/petsie022328971_b.jpg

8 kommenttia:

 1. Me voitais Shiran kanssa joskus lähteä yhdessä riehumaan. :D Shira on vähän samanlainen kun Femma et aluks jännittää, mut kun pääsee vapaana tutustumaan niin lähtee leikkimään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes hyvä, lähdetään vaan!:) Missäpäin teille sopisi?

   Poista
 2. Mekin voitas Taran kanssa tulla leikkimään! Tarallakin on sama ongelma kuin Femmalla. Tara saattaa olla aluksi pelokas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno juttu!:) Sovitaan tarkemmin vaika facebookissa;)

   Poista
 3. Olisi kyllä tosi kiva saada Pomolle uusia koirakavereita, mutta ensin pitäisi saada lääkitykset ohi ja rokotukset hoidettua :/ Tämä taitaa olla ensimmäinen kerta kun kommentoin tänne, joten pitää sanoa samalla, että Femma ja Fiilis ovat kummatkin huippusuloisia, ja tämä on muutenkin tosi kiva blogi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista!:)

   Voidaan katsella treffejä sittenkun on kaikki rokotukset sun muut kunnossa;)

   Poista
 4. Voi vitsit, ihana Fiilis! Suloinen otus! Me asutaan Sipoossa, mutta tokkopa lenkkiseuraa saat kun vaihtoehtona on äkäinen ämmä, teinipoika ja vanhapappa. ;) Simo tykkää tytöistä, mutta liekö turhan iso ja raju toveri? ps: sait lukijan lisää, mielenkiinnolla seuraan kaksikkoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fiilis kiittää!:) Viellä toi on aika pieni isoille ja rajuille kavereille, muttakun vähän kasvaa niin lähdetään mielellämme treffaamasn teinipoikaa!;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!