perjantai 20. syyskuuta 2013

Kesän virallinen päätös

Meidän kesä loppuu vasta silloin kun käydään viimeisen kerran mökillä, ennen talven tuloa.
Talvisin mökille ei pääse kun veneyhteydet ei ole kunnossa.

 photo IMG_2731_zps0f012b04.jpg

Kesä loppuu virallisesti tänä viikonloppuna, kun suuntaamme nokan kohti mökkielämää. Koko viikon on kyllä ollut niin kurja ilma, että kesätunnelma on muutenkin kadonnut.
Voisin masennenna enemmän kesän loppumista, jos en olisi niin innoissaan Fiiliksen ensimmäisestä mökkireissusta!

 photo Collage3_zps540303f3.jpg

Muistan elävästi jokaisen kerran kun uusi koira on viety ensimmäistä kertaa mökille ja päästetty vapaaksi. Muistan Alvarin varautuneisuuden, pienen Poupoun tiirailemassa lintuja, 10 viikkoisen Ladyn molskahduksen veteen, Auringon ensimmäisen kalliorallin ja Femman rohkeuden uudessa ympäristössä. Innolla odotan, että mitä Fiilis keksii!

 http://img.petsie.org/petsie020282453_b.jpg http://img.petsie.org/petsie021883227_b.jpg
 photo Collage_zpsbeceb34f.jpg

Hieman jännitän, että kellahtaako Fiilis mereen kalloiolta. Saaressa kuitenkin on jyrkkiä kalliota ja pikkusiili ei ehkä mikään maailman ketterin eläin ole.. Noh, se jää nähtäväksi;)


 photo IMG_2801_zps65e16676.jpg photo Collage2_zps5bd71911.jpg

Toinen asia on se, että pentukuumeen mentyä ohi, on täällä uusi kuumeilunaihe, kamera.
Haluaisin kehittyä  valokuvaamisessa ja siihen tuo tonnidee ei ehkä ole se paras ratkaisu. Ongelmana on, etten tiedä minkä kameran haluaisin. Nikonilta olen löytänyt itseäni miellyttävän kameran, mutta se on hintava ja siihen pitäisi viellä ostaa pari putkea. Ilman "pitkää" putkea en nimittäin selviä!
Canonilla on enemmän itseäni miellyttäviä vaihtoehtoja, mutta Nikonin malli kummittelee mielessä.
Kameran ostaminen menee varmaankin ensivuoteen, koska eräs pieni mustavalkoinen on kuluttanut lompakkoani huomattavasti;)


 photo IMG_2815_zpsec532a46.jpg photo IMG_2811_zps277f9a1a.jpg

Osallistukaa myös kivaan arvontaan! Olen haaveillut jo jonkin aikaan kyseisestä Hurtan pannasta puolikurrana, ehkä nyt sen saisin;)

Ps...Tätä postausta kirjoittaessa, Fiilis oppi Femman johdolla hyppäämään meidän korkeaan jenkkisänkyyn. Sinne meni sekin rauha aamuisin, nyt se osaa tulla sänkyyn herättämään...

6 kommenttia:

 1. Eniten se objektiivi vaikuttaa, eli kannattaisi ennemmin sitä puolta lähteä päivittelemään. :) Ja harjoittelemaan kuvien käsittelyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se näinkin, mutta kyllä uusi runkokin houkuttaa:)

   Poista
 2. Mitä Nikonin runkoa oot ajatellut? Olen tossa kyllä harvinaisen paljon anonyymin kanssa samaa mieltä että obbari se enempi kyllä vaikuttaa ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon päässyt tutustumaan Nikonin D5200 ja oon siihen ihan ihastunut:) Tosin en sitten tiedä, että onko se kuitenkaan sopivin kamera.. Täytyy viellä vertailla ja miettiä:) Ihan hyvinhän tolla tonnideellä pärjää, mutta olisi se hiukan tasokkaampi runkokin kiva saada:)

   Poista
 3. Awww. Meidän kesä päättyy samalla tavalla. Vielä ei ole tehty sitä viimeistä reissua mökille. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän siinä mitään pahaakaan ole jos kesä hieman pidempään jatkuu...;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!