keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Mörköjä ja piikkejä

Maanantaina Fiilis kävi hakemassa ensimmäisen rokotuksen. Kyllä oli niin reipas pentu, että huhhuh!
Fiilis käveli reippaana sisään ja joutui heti ihailun kohteeksi. Hoitajat oli ihan myytyjä reippaalle pikkutytölle, joka pusutteli innoissaan ihailijoidensa naamaa.
Fiilis ei jännitellyt vaan oli tosi rohkea ja rauhallinen. On hassua, miten aikuismaisesti voi pentu osata käyttäytyä, Fiilis ei turhia sählännyt lääkärillä.
Tarkastuksessa kaikki oli ok, niinkuin arvelinkin. Fiilis sai eteensä iiihania herkkuja, joten neiti ei edes huomannut pientä pistosta.
Lääkäri kehui, että omistan harvinaisen selväpäisen pennun. Toivotaan, että sellaisena se pysyykin!

 photo IMG_3009_zpsf9230ffd.jpg

Myöhemmin lähdettiin agilityyn Femman kanssa. Fiiliskin pääsi kentän laidalle haistelemaan uusia tuulia. Treenit oli kyllä tosi ristiriitaiset, ei voi oikein sanoa, että menikö ne hyvin vai huonosti!

 photo IMG_2952_zps5370be00.jpg

Lähdettiin suorittamaan pitkää rataa, pätkissä palkaten. Femma teki ensimmäisellä kerralla ihan hienosti töitä. Radan lopussa kuitenkin neiti sai ilmeisesti jonkun aivopierun ja juoksi lähellä olevaan metsään. Sitä se ei ole ikinä tehnyt!
Huusin ja huusin, mutta koira tuli radalle vaan hetkeksi ja painui takasin metsään. Päätettiin hakea koira ja ottaa se kiinni-> hauskuus loppuu hölmöilystö.
Menin metsään hakemaan Femmaa ja siellä se haisteli maata ja selvästi seurasi jotain jälkeä. Mikä metsästyskoira siitä on nyt lähiaikoina tullut!

 photo IMG_2177_zps12dbd8e0.jpg

Seuraavalla kerralla kun suoritettiin rataa alkoi alku taas hyvin, mutta ongelmat ilmeni taas metsän kohdalla. Puomi on villan lempiesteitä ja siksi olinkin yllättynyt kun kaveri löi liinat kiinni puomilla.
Puomia piti kulkea suoraan metsään päin. Femma tuojotti metsää, tärisi ja oli tosi levoton.
Kokeiltiin monta kertaa, mutta Femma ei suostunut menemään metsään päin.

Tiesin ettei käytös tälläkertaa ollut mitään "onks pakko jos ei huvita" käytöstä vaan koira ihan pelkäsi. Kouluttaja yhtyi mielipiteeseeni, että metsässä on nyt jotain outoa.
Mainitsen viellä sen, että muutkin koirat käyttäytyivät oudosti metsän kanssa tälläviikolla.

Noh, suoritettiin puomi toisesta suunnasta...ilman ongelmia.
Loppurata menikin sitten ihan huipusti! Femma hakeutui esteillä tosi hienosti, eikä ollut yhtään kädessä kiinni.

Nyt lähdetään yhtä ristiriitaisissa tunnelmissa sunnuntaina seuran omiin kisoihin..Apua!
Jotta ei postauksesta tulisi ihan kuvatonta, laittelin siihen vähän vanhoja kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!