lauantai 14. syyskuuta 2013

"Onks tää tumma ton vaaleen äiti?"

Kirjoittelu on jäänyt vähemmälle allekirjoittaneen käsivaivojen takia:(
Lyhyesti kerrottuna ranteessani on jänteessä rispaantuma vanhasta ratsastusonnettomuudesta ja sen lisäksi löytyy tulehdus liiasta rasituksesta. Ranne on kipuillut niin, että lenkitkin jäi koirilta väliin parin päivän ajaksi, kun itse vedin kipulääkkeitä ja masentelin peiton alla katsoen Eastenderiä.
Ranteeseen on nyt pistetty ensimmäiset kortisonipiikit, jos vaikka lähtisi auttamaan.
Masentavaa tässä jutussa on se, että en pysty työskentelemään leipuri-kondiittorina. Valmistun keväällä ja nyt on ihan auki, että mitä työtä rupean tekemään. Kun ei tuo ranne kestä mitään vähänkään rasittavaa:(

 photo IMG_1937_zps4d9e2b20.jpg Noh, se masentelusta. Tiistaina olimme Femman kanssa agitreeneissä. Neiti oli aika pätevä ratakiituri! Se haki esteillä mahtavasti ja vauhti huimasi ainakin omistajan päätä.
Meillä on aika mahtava treeniputki päällä, toivotaan, että se jatkuu!

 photo IMG_1828_zps52ae26f2.jpg photo IMG_1762_zps463ad7ad.jpg Keskiviikkona pari kaveriani tuli kyläilemään. Toinen kavereistani omistaa Auringon täysisiskon Aamun. Fiilis oli innoissaan pienestä aamusta, jopa liian innoissaan. Aamu ei osannut komentaa Fiilistä, joka leikki aika rajusti itseään melkein puolet kevyemmän Aamun kanssa.
Täytyy varmaan etsiä vähän isompaa seuraa Fiilikselle, jotta se pääsee toteuttamaan tappoleikkejä:D
 photo IMG_1868_zps0ad0bc5f.jpg 
  photo IMG_1908_zpsd9b94b51.jpg photo IMG_1904_zps37afd960.jpg photo IMG_1897_zps786709ff.jpg
Juuri kehuilin, että meidän koirilla ei ole ollut punkkeja koko kesänä. Eiköhän juuri silloin sellainen ällötys löytynyt Fiiliksen kaulasta!
Kammoksun punkkeja ja hirvikärpäsiä ihan kauheasti, joten onneksi kaverini lupasi ottaa sen pois.
Pidin pikkusiiliä kiinni ja se oli alkuun hienosti paikoillaan. Yhtäkkiä se vähän liikahti ja kaverini pihdit lipsahti...seurauksena vain punkin pää jäi pennun kaulaan, yyyh!
Eikun ellälle kyselyä, että mitä tehdään. Saatiin ohjeeksi vain seurailla neitiä ja onneksi ei mitään oireita tullut.

 photo IMG_1871_zps29b1961b.jpg photo IMG_1879_zps99f68d9f.jpg Mitä otsikkoon tulee, käytiin tänään markkinoilla lähikylässä. Molemmat koirat olivat mukana, Femma isosiskon roolissa näyttämässä mallia Fiilikselle.
Fiilis oli ihan m-a-h-t-a-v-a koko reissun! Ei pelottanut ihmiset, pyörätuolit, kovat äänet..ei sitten mitkään! Hihnassakin kaveri käveli hienosti, vaikka pari "en muuten tasan liiku" kohtausta tuli.

 photo IMG_1883_zps28a50fbe.jpg photo IMG_1875_zps3c4e817a.jpg Lapsia Fiilis rakastaa yli kaiken ja oli sille vaikea selittää, että kaikkia muksuja ei voi mennä tervehtimään;) Tavattiin myös kaksi valkoista bichonia, jotka saivat osakseen niin villiksen kuin paimenenkin pusukohtaukset.

 photo IMG_1859_zpsf5bc7d17.jpg photo IMG_1917_zps34e68979.jpg Ihmisten kommentit on niin huvittavia, ehkä parasta koko päivässä!
Yleisimmät kysymykset koski Fiiliksen ikää ja rotua. Oli sitten näitä, jotka luuli molempia pennuksi.
Yksi hieman hilpeässä tunnelmassa oleva nainen tarjoitui ostamaan Femman, johon F vastasi mulkoilemalla ja painautumalla minun jalkojeni väliin.
Parhain kommentti oli kyllä se, kun aikuinen ihminen luuli Fiilistä Femman äidiksi:D
Fiilistä muuten luultiin taas pojaksi, pitääköhän sille laittaa jotain räyhelöä päälle, että se olisi tyttämäisempi?

  photo IMG_1915_zpsd1144eb2.jpg photo IMG_1834_zps90ffe7fe.jpg photo IMG_1833_zpsb74f1f6b.jpg

2 kommenttia:

 1. Mä kans tässä vähän aikaa sitten kehuskelin kaverille kuinka meidän tytöissä ei oo ollut punkin punkkia koko kesänä vaikkei meillä edes mitään aineita ole....nih, auta armias kun olin ton kirouksen mennyt suustani päästämään niin kolmena seuraavana päivänä poimin varmaan 5 punkkia Iisistä :D ehkäpä opin sitten pitämään suuni kiinni!

  Dustya luullaan kans sen nimen perusteella kokoajan urokseksi....jännää kun mun mielestä Dusty on ihan selvä nartun nimi :D noh, kai se on vähän tommonen joka sopis kummalle sukupuolelle vaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ikinä pitäis mennä suusta päästämään mitään tälläsiä asioita:D

   Dusty on munkin mielestä ihan selvä tytön nimi!;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!