tiistai 1. lokakuuta 2013

Rusetti suoraa, rakastan elää reunalla!

Huhhuh nyt on vietetty neljä päivää agilityn parissa putkeen. Omistajalta meinaa mielenterveys pettää, mutta arvatkaa vaan, että mitä mieltä koira on...;)
'
 photo IMG_1184_zpsb2e86769.jpg

Perjantaina treenattiin kevyesti ja lauantaina käytiin tutustumassa halliin.
Päästiin tekemään hallilla paria estettä. Lauantain jälkeen meinasin tehdä Femmasta lapaset, niin tiukilla pinna oli. Hallilla nimittäin Femma oli k-a-u-h-e-a!
Se nyt oli ymmärrettävää, että neitiä jännitti uusi ympiristö. Mutta sitten se, että Femma oli niin teinimäisellä tuulella, että oksat pois...
Esimerkiksi putkeen meno oli ihan äärimmäisen vaikeata, koska Femmalla oli sellainen "onks ihan pakko-olo".

 photo IMG_0345_zps1eef063f.jpg

Launtaina myös molemmat koirat karkasivat vanhempieni aidatusta pihasta. Ilmeisesti aidan alta.
En kyllä yhtään ihmettele, ettei koirat tullut minun luokse kun huusin niitä sisään, senverran kettuuntunut olin koko koiratouhuun.
Lopulta huusin koiria sisään niin rumasti, etten montaa kertaa ole huutanut. Koirat ilmeisesti tajusivat yskän ja tulivat alistuneena sisälle peräkanaa. Voin vaikka vannoa, että niitä hävetti!
Femmalla on muuten kauhea teinivaihe, mutta siitä lisää joskus myöhemmin.

 photo IMG_0327_zps03456bce.jpg

Sunnuntain möllikisat jännitti luonnollisesti kauheasti, varsinkin kun lauantai menivähän huonommin. Aaamulla otin kuitenkin rennon asenteen ja ajattelin, että me mennään pitämään hauskaa. Tavoitteena oli se, että koira liikkuu edes vähän oikeaan suuntaan ja kuuntelee käskyjä.
Femma oli mahtavalla tuulella heti aamusta ja sekös tunnelmaa nostikin kivasti.
Oma asenne vaikutti paljon Femmaan, se huomattiin taas.
Note to self; pidä homma aina hauskana!
 photo IMG_0303_zps8a7c9ae7.jpg

Rata oli ihan kiva, vaan pari vaikeampaa kohtaa. Radan sai suorittaa kaksi kertaa, josta parempi tuli voimaan. Ekalla kierroksella pidettiin yleisölle showta mm. hyppimällä putken päälle, tuijotuskisalla tuomarin kanssa ja parilla omalla kunniakierroksella. Yleisöä nauratti kamalasti tyylikäs pikkuvilla ja täytyy myöntää, että itsekkin tuli hieman hihitettyä;)

Toisella kierrokselle Femma meni tosi hienosti! Se oikein tsemppasi.
Mutta mitä teki omistaja....Sähläsi!
Pääasia oli se, että toinen kiekka meni jo tosi hienosti ja olen kyllä supertyytyväinen maailman häslimpään koiraan:)
Etualalla Femman treenikaveri Mimmi
 Femma oli myös tosi hienosti odottamisen aikana, se oli hiljaa ja rauhassa. Isoille koirillekkaan meillä ei enään äristä ja niitäkin tervehdittiin hienosti.
Virhepisteistä ei ole hajua enkä haluakkaan tietää, sijoutuksista oltiin kaukana, mutta meillä oli tosi hauskaa. Päivän tavoite täytetty!

Saatiin muuten ihania kommentteja kuten "päivän suloisin ja iloisin suorittaja", "ihana pentu sulla", "teillä meni mahtavasti", "eiikä miten söpö intopinko"...:D
Moni luuli Femmaa pennuksi ja melkein sellaiseksi sen voisi laskea henkisen käyttäytymisen ansiosta.

Maanantaina vuorossa oli ohjatut treenit. Femma oli tosi väsynyt, joten otettiin vähän rauhallisemmin. Menimme pätkissä rataa, jossa oli paljon takaakiertoja, pakkovalsseja sun muita kiekuroita. Omistaja oli aika ajoin pihalla, mutta koira oli kyllä varsin näpsäkkä.

Toivottavasti lukijat ei ole ihan kyllästyneitä agilityjankkaukseen! Lupaan, että tällä viikolla tulee muistakin aiheista postauksia;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!