keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Hoitokoiria ja myrskynmerkkejä

Meidän lauma on hetkellisesti kasvanut yhdellä koiralla. Muistatte varmaan vakiohoitokoira Sirun?
Tälläkertaa Siru onkin meillä pidemmän aikaa hoidossa, nimittäin koko talven. Mielenkiintoista nähdä, että miten elämä alkaa sujua kolmen koiran kanssa.
Siru on ehkä maailman helpoin koira, se on hiljainen, rauhallinen ja melkeimpä huomaamaton. Ihan toista maata kun meidän häslät. Hyvin helppo hoitokoira siis!

 photo IMG_0072_zps7e75cf50.jpg

Femma ja Fiilis ottivat hoitokoiran innolla vastaan. Ehkä vähän liiankin innolla Fiiliksen osalta.
Fiilis ei oikein osaa hallita kroppaansa vielä, joten paimenen hyppy-paini-pusukohtaukset ei ollut Sirulle ihan kauhean mieluisia. Siru ei edes alkuun osannut komentaa Fiilistä, mutta onneksi nyt se on alkanut äristä pennulle pusuttelun mennessä liian rajuksi.

 photo IMG_0022_zps1a7084c5.jpg

Tähän syssyyn voisi kirjotella viellä Poupoun kuulumisia. Poupoulla on hampaat mennyt tosi pahaan kuntoon. Poupoulla on muutenkin harjakoirille tyypillisiä hammaspuutoksia, joten siksi tämä hampaiden huonompaan kuntoon meneminen on entistäkin kurjempaa.
Lähdimme maanantaina käymään eläinlääkärillä, jossa herra rauhoitettiin ja hampaat hoidettiin kuntoon. Onneksi melkein kaikki hampaista pystyttin pelastamaan ja vaan jokunen revittiin irti.
Eläinlääkärikin päivitteli harjisten hammastilannetta, mutta lohdutti, ettei Poupoun suu ole läheskään pahin mitä hän on nähnyt. Puolen vuoden kuluttua käydään uudelleen hoitamassa hampaita, jotta ne eivät menisi enään pahemmaksi.

Poutsi parka:(
 Täällä, niinkuin monessa muussakin paikassa on riehunut myrsky, Einoko sen nimi oli?
Onneksi täällä myrsky jäi vain ikävään sateeseen ja koviin tuulenpuuskiin, mutta onneksi sähköt säästyivät!  Koiraparkoja sai melkeimpä repiä ulos ja suuremmat lenkit jäivät väliin.
Myrskyn jäljiltä takapihalle oli lennellyt ihan kauhea kasa erikokoisia oksia ja keppejä. Arvatkaa mitä mieltä keppihullut koirat oli sadoista ihanista kepeistä?

 photo IMG_0090_zpsa56c2108.jpg 
  photo IMG_1174_zpseff6d3f3.jpg photo IMG_1198_zps86ea0823.jpg photo IMG_1183_zps6802f47d.jpg 

Femma etsi kaikkein isomman kepin, mitä jaksoi kantaa. Sitä se näytteli onnessaan ympäriinsä ja juoksi keppi suussa karkuun kun Fiilis yritti napata sen. Siru katsoi koko hommaa vähän järkyttyneenä, se ei oikein ymmärrä noiden penskojen päättömiä leikkejä...
 photo IMG_0055_zpsdecbff7c.jpg photo IMG_0042_zps6c16a0f2.jpg photo IMG_1157_zps8fef0217.jpg photo IMG_0102_zps2e2885f5.jpg
Onko mysky tehnyt teillä tuhojansa?

8 kommenttia:

 1. Täällä ei myrsky tehnyt mitään tuhoja. Ihana toi Fiiliksen häntä!

  VastaaPoista
 2. Oi, nytkö Fiilis onkin päättänyt pysyä luppakorvasena? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a, eilen oli molemmat korvat pystyssä, tänään taas lupassa:D Se ei taida osata päättää:D

   Poista
 3. Ihana Femma toi keppi suussaan, niin ylpeänä <3 Mimmilläkin on aina suuri tarve ylpeillä löydöksistään, joskus siitä on hyötyäkin :) Mimmi löysi pentuna kadoksissaan olleet avaimet ja toi ne ylpeänä omistalleen. Eikä edes yrittänyt juosta karkuun! Ja kun Mimmille antaa herkun, niin se ylpeänä katsoo ilmeellään ''katoppa mitä mä sain :D''

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!