perjantai 29. marraskuuta 2013

Kaukalon kauhut

Ensinnäkin huomaatte varmaankin uuden ulkoasun. Mitäs mieltä olette?
Bannerista kiitos kuuluu Roosalle!

Villi villakoira & Pirteä paimenkoira

  Eilen oltiin isolla porukalla treffaamassa Veikkolan jääkaukalolla. Mukana oli Femman, Fiiliksen, Sirun ja Auringon lisäksi bokseri/sakemanni sekoitus Ariel ja pieni russelipentu Elmo.
Fiilis on tavannut aika huonosti itseään paljon isompia koiria, jos lukuun ei oteta treenejä ja lenkkejä. Oli siis kiva saada Fiilikselle isompaa seuraa.

  photo IMG_0789_zpsc97815f8.jpg photo IMG_0762_zps6ab4d6fa.jpg 
 
Alkuun Fiilis oli ihan kauhusta jäykkä. Pentuparan ilme oli aika ikuistamisen arvoinen, kun se näki ensimmäisen kerran ison Arielin.

 photo IMG_0600_zps0ca7efcc.jpg
Paniikkipaimen!

 photo IMG_0595_zps4e3952ed.jpg
"Apuaa se syö mut!"
 
Hetken paimen kulki kaukalon laitoja myöten, korvat tiukasti luimussa. Lopulta se uskaltautui rohkeasti Sirun takana käymään kurkkaamassa Arielia lähempää. En tiedä tajusiko pentuparka vasta silloin toisen olevan koira, eikä mikään kauhea mörkö. Pikkuhiljaa paimen rentoutui ja korvatkin nousivat niskasta ylös.

  photo IMG_0558_zpsfe556ad8.jpg 

Ariel oli kyllä mahtava opettaja, se selvästi opetti Fiilikselle, että miten vieraita/vanhempia koiria kohtaan tulee käyttäytyä. Fiilis nimittäin alkoi nuolla, hyppiä ja hieman näykkiäkkin Arielia innostuessaan. Hetken Arien sieti tätä käytöstä, mutta lopulta sitten kaveri komensi Fiilistä. Fiilis lopetti touhun hetkeksi ja jatkoi pian samaa käytöstä. Tällöin Ariel laittoi pennun maahan.
Fiilis sätki hetken, mutta tajusi pian alistua. Fiiliksen alistumisen jälkeen alkoikin tytöillä kunnon painit. Ne painivat ja juoksivat ympäri kaukaloa. Tapaaminen jäi Fiiliksen osalta siis hienoon kokemukseen.

 photo IMG_0792_zps23a469d3.jpg   photo IMG_0740_zpse13a8161.jpg  photo IMG_0724_zpsd486753e.jpg photo IMG_0522_zpse30f26ef.jpg photo IMG_0677_zpsda9a0233.jpg photo IMG_0667_zpseba16ff8.jpg 
  photo IMG_0674_zpse5a0255f.jpg photo IMG_0638_zpscb490e7b.jpg 
Aurinko ja Siru ihastuivat pieneen Elmoon ja samoin myös allekirjoittanut. Voin rehellisesti sanoa, etten ole monesti nähnyt noin itsevarmaa ja reipasta pentua.

  photo IMG_0491_zps1ffef0ce.jpg photo IMG_0608_zpsd65e2e7d.jpg 
 Femma taas oli ihan omaa luokkaansa treffeillä..Sitä sai oikeisti hävetä silmät päästänsä!
Neiti mökötti ihmisten jaloissa ja näytti hampaita muille koirille. Vähän se innostui juoksemaan muiden pikkukoirien kanssa, mutta kiinnostus loppui pian. Femma on muutenkin ollut kotonakin kauhean kiukkuinen ja apaattinen. En tiedä johtuuko kiukuttelu tulevista juoksuista vai onko joku muu vialla...

  photo IMG_0714_zps1d986313.jpg photo IMG_0705_zps0069f639.jpg 
Kotiin suunnattiin kera tyytyväisen paimenen, väsyneen pikkukoiran sekä kiukkuisen villakoiran. Loppupäivä menikin rauhallisissa merkeissä, ilman kummempia tapahtumia:)

 photo IMG_0775_zpsce428a80.jpg

10 kommenttia:

 1. Loistava kuva tuo, missä Arielin jalka on Fiiliksen päällä! On toki muutkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Eikös ne pennut tuota varten ole, jalanpitimiä;)

   Poista
 2. Ihania kuvia taasen :) Mä toivosin enempi juttua noista kahdesta pikkusestaki, Sirusta ja Auringosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyy pikkusiskostenkin kuulumisia laitella!:)

   Poista
 3. Tosi hienoja kuvia! Ja vitsit miten nopeasti Fiilis on kasvanut, sehän näyttää jo hirmuisen isolta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä on tullut kasvuspurtti! Korkeutta on jo 53cm:D

   Poista
 4. Ihana ulkoasu ja mahtavia kuvia :) Mukavaa, että Fiilikselle on löytynyt hyvä opettaja

  VastaaPoista
 5. Ihana fiilis! Ja femma tietty myös! Itselläni on myös villakoira (kääpiö) ja se on poika. Silläkin on kiukku kausi :-D mutta toivoisin että kertoisit enemmän femmasta kun nyt. Fiilis on tainnut viedä kaiken huomion kun uusi pentu onkin ymmärettäväähän se on. Mutta paras blogi mutä olen seuraillut! Terkkuja tytöille ps. Toivoisin että ottaisit kuvia talostasi jos vain on mahdollista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohduttavaa kuulla, että muillakin on näitä kiukkukausia!:D Itsekkin olen huomannut, että blogissa penturumba on vienyt aika paljon huomiota...Tsemppailen tässä myös Femman kuulumisten kanssa!:) Kiitos paljon kehusta, lämmittää kovasti mieltä! Voin varmaan jotain kuvia tästä kämpästä ottaa:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!