tiistai 5. marraskuuta 2013

Marraskuun ensimmäinen postaus

Marraskuu on nyt korkattu, yyh. Monessa blogissa valitetaan talven tulosta, eikä tämä blogi poikkea muista. Pahoittelut lukijoille, täältä tulee masentavaa valitusta!

 photo IMG_2208_zps61d9fea0.jpg
Happamin ilmein kohti talvea...

Talven hyvät puolet voi laskea yhden käden sormilla. On kaunista, saa pitää söpöjä villasukkia ja voi käydä pulkkamäessä. Siihen taisi ne hyvät puolet loppua. Huonoja puolia löytyykin kahden käden sormille. Niitä en jaksa luetella sen enempää, mutta koska tämä on koirablogi täytyy mainita koiriin liittyvä seikka.
Nimittäin villisten omistajien kauhu, turkkiin paakkuuntuva lumi! Mikäs sen ihanempaa kun repiä ja sulatella joka ikisen ulkoilun jälkeen koiran jaloista jättikokoisia lumipalloja.
Femma parka saa jäädä nakutrimmiin myös talveksi ja selvitä toppapukujen voimalla, ihan omistajan mielenterveyden vuoksi.
Yyyhh...


Jotta talven ankeus ei loppuisi tähän, on viellä ässänä hihassa uusi lannistava asia. Vasen käteni joudutaan leikata perjantaina aikana, joten meillä jää treenit tauolle!:(
Saa nähä, että miten arki onnistuu yksikätiseltä naiselta ja kolmelta koiralta. Meille nimittäin tulee Siru asumaan koko talveksi. Blogiin siis saadaan uutta meininkiä!

Veikkaan, että lukijat eivät jaksa lukea enään yhtäkään riviä valitusta, joten siirrytään muihin asioihin.Agility on ollut meillä hienolla mallilla ja ollaan edistytty huimin harppauksin!

 photo IMG_0001_zps8ed994ac.jpg

Ongelmina tällähetkellä on omistajan oudot ohjausmoovit, Femman malttamattomuus ja kuumuminen. Esteet alkavat olla hienolla mallilla ja neiti hakee jo tosi mahtavasti esteille.
Treeneissä ollaan menty ratoja ja vahvistettu esteitä.

 photo IMG_0139_zps48529f0b.jpg photo IMG_0138_zps4b30f4b0.jpg photo IMG_0158_zps00457e09.jpg

Kotiin tullessa on usein ihan mahtava olo, vaikka aina ei mene putkeen kaikki niin ainakin näkee kehityksen, mitä ollaan saatu aikaan. Hyvä me!

 photo IMG_0173_zpsf72caa90.jpg photo IMG_0174_zpsec695221.jpg

9 kommenttia:

 1. Moikka! Vieläkö sinua kiinnostaisi tuo meidän Bella villis, se on nyt myynnissä :( raskas päätös, mutta koiralla on aivan liikaa energiaa meidän aikataululle, se olisi onnensa kukkuloilla agilityssä tms harrastuksessa, johon meillä ei enää aika riitä. Tai jos tiedät jonkun jota kiinnostaa rekisteröity, huippusukuinen keskari, aprikoosi narttu, niin saa ilmoitella :) mielellään näyttelyistä tai muusta harrastamisesta kiinnostuneelle. Terkuin jenni. ( jenni.laukkanen@suomi24.fi )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Meillä ei ikäväkyllä ole aikaa kolmanelle koiralle, varsinkin kun on pentu kasvatettavana!:(
   Yritän kysellä jos joku kaipailisi koiraa. Toivottavasti tyttö löytää hyvän kodin!:)

   Poista
 2. Meilläkin kärsitään talvella jalkoihin kerääntyvistä lumipalloista, vaikka rodultaan koirat ovatkin ihan eri kategoriaa. :D Tämän omistajan mielenterveyden vuoksi tänä talvena ei kyllä jalkakarvoja nypitä veks, vaan kokeillaan muita keinoja. En tiedä, että miten villakoiran turkkiin toimisi, mutta meille suositeltiin näiden kinttuihin öljy-vesisekoitusta tai eläinkaupasta saatavaa ainetta, joka on ihan sitä varten suunniteltu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla siis ainoita, jotka kärsii tästä kyseisestä vaivasta...:D Voisi kyllä tutkia asiaa enemmän, jos saataisiin vähän helpotusta tähän hommaan...

   Poista
 3. Meillä tarttuu kans Maisaan lumi :D Pahimmillaan se ei pysty edes kävelemään. Ensi talveksi olen hommannut manttelin ja aikasempina talvina olen leikellyt kintut paljaiksi, samaten mahakarvat. Ainakaan ei tule sitten niin isoja paakkuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiraparat:D Noi manttelit on meidän mahakarvojen pelastus, mutta jalat kärsii yhä:(

   Poista
 4. Osta haalari? :) Ostettiin meidän reppanalle nakupojalle Rukan haalari ja on tähän mennässä kyllä paras, mitä sillä on ollut! Onhan se vähän vaivalloisempi pukea kuin takki, mutta ainakaan ei tarvii sulatella lumipaakkuja lenkin jälkeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haalari on olemassa, mutta eräs hienohelma ei suostu liikkumaan se yllään...:D

   Poista
 5. Mimmi ihme kyllä suostuu kulkemaan haalari päällä :DD Kun laitan sen päälle Mimmi kävelee jäykästi jalat harallaan mutta kun päästään ulos niin Mimmi ei välitä yhtään vaikka haalari vähän kahiseekin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!