maanantai 18. marraskuuta 2013

Päätähdet kynällä ikuistettuna

En ole ikinä oikein osannut piirtää koiria. Jotenkin niiden turkin aidoksi saaminen on ihan tosi hankalaa. Varsinkin villakoiran turkki on kauhea piirtää!
Olen piirrellyt hevosia jo vuosia ja päätin yrittää piirtää kerrankin jotain muuta. Malleiksi joutuivat elämäni pikkutähtöset, eli koirat.

Nämä ovat siis uudet harjoituskappaleet, seuraavalla kerralla saan varmaankin jo aidompaa sekä parempaa jälkeä. Pakko oli silti julkaista nämä, koska kerrankin tein piirrokset luonnoksesta valmiiksi!


Tässä myös pari vanhempaa koiratyötä..
 
 Ja viimeiseksi pari hevospiirrosta, vaikka meneekin ohi aiheen:) Seuraavaksi harjoittelun kohteena on top10 koirarotujen piirtäminen. Huhhuh, siinä onkin haastetta!
Kiinnostaako lukijoita nähdä jatkossakin koiramaisia piirroksia sarjisten lisäksi?

14 kommenttia:

 1. Ai et osaa piirtää vai!? :D?? Siis WAU, ei muuta voi sanoa! Ja ehottomasti lisää näitä :) Erityisesti tykkäsin tuosta fiiliksen piirroksesta, sekä tosta alimmaisesta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista!:) Tuo Fiiliksen kuva on myös oam suosikki näistä koirapiirroksista. Kiva kuulla, että joku haluaa nähdä lisää näitä!:)

   Poista
 2. Aivan mielettömän hienoja! Ei voi muuta kuin ihastella :D Kuuten Ansku jo laittoikin, lisää näitä todellakin :) Omat suosikit on kaksi ylintä ja alin hevonen :)

  VastaaPoista
 3. Wau, oletpa taitava piirtämään :) Rakastuin tuohon neljänteen kuvaan Femmasta :) Todellakin tunnistettavissa! Itsekin olen taistellut villakoiran turkin aidoksi saamisessa, ja olet kyllä todella onnistunut. Lisää näitä kauniita piirrustuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo toi turkki on tosi haastava saada aidon oloiseksi..Täytyy laittaa lisää näitä!:)

   Poista
 4. Hienoja piirroksia! Näkisin niitä mielelläni lisää tässä blogissa :)

  VastaaPoista
 5. Mahtavata ja lisää tulemaa! Jos tulee malleista puutetta nii meidän laumaa sopii piirrellä :) Fiiliksestä onkin muuten kuva valmistumassa taideblogiin :p Ja koetapas laittaa itsellesiki taideblogi pystyyn ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:D Hyvä saada uusia malleja, varsinkin noi mustat koirat on harjoutuksen alaisena:)
   Innolla odotellaan Fiiliksen piirrosta! Harkitsen kyllä sitä taideblogia..;)

   Poista
 6. Taas kerran upeita kuvia! :) Piirä Fionasta kuva? ;) T. Julppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Voisin piirtää, Fionassa onkin haastetta!;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!