keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Juoksupöksy yllättää!

Femmalla alkoi juoksut, vihdoin! Kyllähän näitä on odotettu, pitkään on ollut sellainen olo, että kohta alkaa juoksut, mutta ei vaan ole kuulunut.
Meillä on agilityssä sellainen käytäntö, että juoksuinen narttu voi tulla hallille treenaamaan pöksyt päällä ja tietysti jos muut ryhmän jäsenet eivät siitä häiriinny. Noh, ryhmän poikia ei voinut vähempää kiinnostaa kiukkuinen villapallo, joten päätettiin lähteä testaamaan.

Viime juoksu oli ihan painajainen, Femma oli kiukkuinen ja apaattinen eikä treenaamisesta tullut yhtään mitään. Odotukset ei siis ollut korkealla ja radalle lähdin sellasella "ei tästä tuu mitään" asenteella. Tällä asenteella lähteminen yleensä Femman kanssa olisi kauhea virhe, mutta tämän asenteen voi laittaa tälläkertaa myös omistajan väsymyksen piikkiin. Ei aina jaksa olla positiivinen!

Rata oli aika vaikea, paljon pieniä käännöksiä, pakkovalsseja, sun muita kiemuroita.
Lähdettiin radalle ja kuinkas ollakkaan, pikku pöksyinen oli salamana mukana ja kulki ihan oikeaan suuntaan.
Femma syttyi hommaan ihan täysin ja kuunteli hienosti kokoajan. Se ihan oikeasti keskittyi, wau!
Pikkuvillan keksittyminenhän on ollut aika huonoa viimeaikoina, joten todellikin yllätti tämä yhtäkkinen into ja vieläpä juoksun aikana. Tein itse pari virhettä, mutta Femma paikkasi ne hienosti.

Radan jälkeen oli hieman hölmistynyt olo, mutta tajusin sentään ottaa Femman syleilyyn. Pikkuvillakin oli ilmeisesti tyytyväinen, se nimittäin pussaili takaisin ihan onnessaan. Kuvia treeneistä ei ole, mutta alla olevan piirros kuvasi tunnelmia treenien jälkeen.

Muuten Femma on ollut tosi hiljainen ja ehkä hieman apaattinen. Toivotaan, ettei se ala masentelemaan ja kiukuttelemaan niin pahasti kuin viime kerralla!

Vapaana pidettävät lenkit saavat olla Femman osalta tauolla suosiolla, tänne nimittäin ei todellakaan kaipailla pikkufemmoja sekoittamaan arkea;)
Kuultiin myös, että meidän lähimetsässä on löytynyt koiranmyrkkyä ja ikäväkyllä yksi koira on aika huonossa kunnossa tätä syötyään. Lempimetsä siis kierretään kaukaa.
Miten ihmiset voi olla niin sydämmettömiä, että myrkyttävät viattomia koiria?:(

Pss...Koirien tavarapostausta on kyselty jo useaan otteeseen, odotan paria tavaralisäystä ja sen jälkeen ehkä saataisiin tavaroista kuvat blogin puolelle!

12 kommenttia:

 1. Hyvä Femma! :D
  Ja on se tosi kurjaa, kun tuolla tavalla pitää mennä myrkyttelemään koiria :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä, vaikka kuinka ärsyttäisi koirien jätökset väärissä paikoissa, ei silti pitäisi koirille kostaa omistajien virehistä:(

   Poista
 2. Jee! Vihdoin tavarapostaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että pian saadaan aikaiseksi!;)

   Poista
 3. Teidät on haastettu!
  http://laimeeta.blogspot.fi/2013/12/pentuhaaste-vai-sittenkin-haastepentu.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täytyy tämä haaste Femmasta tehdä!

   Poista
 4. Tulleekohan kohta uusi vieesti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähipäivinä tulossa, kunhan saan jotain järkevää kirjoitettua;)

   Poista
 5. Pliis kirjota jo! Oon oottanu jo yheksän päivää! Oon kova fani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä ihan mahtavaa, että meillä on innokkaita faneja!!:D Lupaan, että huomenna tulee postaus kun tavataan uusi koirakaveri!;)

   Poista
 6. Meidän täytyy ehdottomasti mennä ensi vuonna joku kerta yhdessä treenaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!