maanantai 30. joulukuuta 2013

You only need the light when it's burning low

Vuosi 2013 on pian ohi ja on aika toivottaa tervetulleeksi vuosi 2014.
Tämä vuosi toi tullessaan muutoksen tuulia, iloa ja tietenkin myös surua. Suurimmaksi osaksi kyllä vuosi oli onnellinen, onnellisempi kuin pitkään aikaan.

 photo IMG_0438_zps9d26700e.jpg

Innolla odotellaan seuraavaa vuotta. Toivotaan, että se tuo meille kaikille paljon iloa sekä mahdollisimman paljon uusia seikkailuja!


Kirjoittelin viimeksi, että viikonlopulle oli luvassa koirakavereita ja hyvää säätä. No, puoliksi tämä täyttyi, osin taas ei. Lauantaina oli määrä tavata eräs koirakaveri, mutta kaatosateen takia treffit peruuntuivat. Onneksi äitini lähti remmilenkille sateesta huolimatta, joten koirat saivat vähän vaihtelua peruslenkeille. Mukana meillä oli huimat 7 koiraa, kuusi pikkuista ja yksi ei-niin-pieni.
Näytettiin kuulemma huvittavalta ja siltä tuntuikin. Mietittiin, että luuleekohan ohikulkijat, että kaikki koirat kuuluvat samaan talouteen...Onneksi koirat ovat kolmesta eri taloudesta, ei ainakaan minun hermot kestäisi tuollaista laumaa yhden katon alla;)

Sunnuntaina sää oli suotuisampi, vaikka ei mitään kaunista auringonpaistetta ollut, oli kuitenkin lämmin ja mikä tärkeintä, ei satanut ollenkaan. Lähdettiin ajamaan kohti lentokenttää, josta on nykyään tullut meidän suosikkipaikka. Meidän kanssa reippailemaan lähti Jenni ja Mimmi.
 photo IMG_0477_zpsb942f7e0.jpg  photo IMG_0517_zps184b333d.jpg photo IMG_0610_zps7ff226b9.jpg photo IMG_0602_zps9fceea01.jpg

Paikalla oli kauheasti porukkaa ja vähän mietinkin, että kuinka hyvin koirat pysyvät vapaana laumana, joukossa tyhmyys kun tiivistyy. Muuten kaikki meni hyvin, mutta Sirulta katosi korvat.
Se näki mielenkiintoisen ihmisen ja lähti sinne, eikä kuunnellut minua ollenkaan. Jouduin hakea koiran sieltä, koska se ei tullut luokseni, vaikka ihminen lähtikin. Siruparka joutui olemaan loppulenkin sitten hihnassa. Välillä siltä löytyy korvat, välillä ne taas katoaa, höpsö eläin!
 photo IMG_0679_zps30d53e3e.jpg 
 photo IMG_0468_zpsd8105db9.jpg  photo IMG_0459_zps17b34655.jpg 
  photo IMG_0447_zps47f13d7d.jpg photo IMG_0458_zpsbe8cecb0.jpg photo IMG_0551_zpsd24fa6b4.jpg 
  photo IMG_0654_zpsb1dda2c7.jpg photo IMG_0646_zps03ae05eb.jpg
Mimmi ei oikein innostunut touhuamaan porukan mukana, sitä taisi hieman jännittää Fiilis. Paimen jätti onneksi hienosti Mimmin rauhaan, yleensä se kun ei helposti luovuta, jos toinen koira käskee sen pois. Mimmi onneksi rohkaistui lopussa, joten ehkä seuraavalla kerralla se uskaltautuu touhuamaan Femman ja Sirun kanssa enemmän, Fiilis taitaa olla liian iso ja pelottava raju;)
 photo IMG_0632_zpsb2734bb9.jpg 
  photo IMG_0520_zpsb8b3f677.jpg photo IMG_0483_zps432f7fdf.jpg photo IMG_0532_zpsbf7f376d.jpg
Nyt olisi teille lukijoille kysymys, mitä te toivotte tältä blogilta seuraavana vuonna?
Tahdotteko nähdä ja kuulla jostain lisää, onko toiveita, tai parannusehdotuksia? Sana on vapaa:)


 photo IMG_0561_zps8a254e98.jpg

27 kommenttia:

 1. Jatka vaan samaan malliin!! Videoita vois kyllä tulla lisää, varsinkin Fiiliksestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Videoita voisi kyllä olla lisää, viellä kun oppisin käyttämään järkkärin videota kun videokamera sanoutui irti:(

   Poista
 2. Femman ilme tossa, missä se seisoo mun kättä vasten :D Mimmin turkin väri muuten sopii tosi hyvin taustaan

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia ja niitä toivon seuraavaltakin vuodelta :)

  VastaaPoista
 4. Sarjakuvia lisää sekä enemmän erikoispostauksia!

  VastaaPoista
 5. Videoita, sarjakuvia ja haluan sulle sen taideblogin, tai sitte isken enemmän taidejuttua tänne :D Ja ehdottomasti rallytokosa ja vedosta PALJON postauksi :3 Mielipidepostaukset olis myös kivoja ja tykkäisin mä siitäki jos reissaisitte junalla meitä kattoon >:) saatais mekin ohjelmaa ;)

  VastaaPoista
 6. Kun katoin kolmatta kuvaa, ajattelin: Onko Femma muuttunu ihan pennuks? En siis tajunnu, että se oli Mimmi. Sitten ku pääsin tohon kuvaan, missä Femma ja Mimmi on samassa kuvassa ensimmäisen kerran, nii hetken mä tuijotin sitä ja ajattelin: ...Kaks Femmaa? Ja sit tajusin:D Hupsis. Ensimmäinen kuva Mimmistä on muutes tosi söpö! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee on niissä hieman samaa näköä;) Mimmi on vaan Femmaa paljon vanhempi:) Väri varsinkin hämää!:D

   Poista
 7. Videoita! Mua kiinnostais nähdä varsinkin treenivideoita jos semmoset onnistuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy keksiä kuvaaja/viritys, jotta treenivideoita saisi blogiin! Vaikea saada kuvaajaa kun oin itse aina kameran takana:D

   Poista
 8. Heh, musta niissä ei ole muuta samaa kuin rotu :D Femmahan on melkein valkoinen ja paljon sirompi :D Tosin kyllä Mimmi vieläkin näyttää aika pentumaiselta, mutta toisaalta niin aikuiselta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä me ollaan tuojotettu niitä niin paljon, että nähään kaikki eroavaisuudet:') Luonteessa on kyllä myös suuri ero, sitä tosin ei kuvissa näy:)

   Poista
 9. Voi olla :) Mimmi on rauhallinen kuin viilipytty ja Femma iloinen temmeltäjä :D Toki molemmat ovat iloisia, mutta Mimmi on pennusta asti ollut melko arka ja sen pitää aikansa totutella uusiin asioihin :)

  VastaaPoista
 10. miks ei oo keskitettyjä kuvia??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogger on viimeaikana temppuillut kuvien lisäämisen kanssa:( Parempi, että ne on tossa sivussa kuin, että niitä ei olisi ollenkaan;)

   Poista
 11. Oi, tosi kauniita kuvia :') Löysin sun blogin vasta nyt, mutta jään ehdottomasti seuraamaan. En keksi mitään toiveita vielä, mutta kun keksin niin kerron varmasti.

  Koiratädin ihmemaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja tervetuloa seikkailuihin mukaan!:)

   Poista
 12. Ihania koiria ja kiva blogi! Saitte uuden lukijan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytöt ja omistaja kiittelee, tervetuloa remmiin!!:)

   Poista
 13. Lissää! :) I♥FEMMA AND FIILIS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän pian saada, kone on vaan rikki tällähetkellä:(

   Poista

Kiitos kommentistasi!