maanantai 13. tammikuuta 2014

There's an endless road to be discovered

Heippa taas!
 photo IMG_0532_zpsbf7f376d.jpg
Ensin voisin kirjoitella pikkuvillan kuulumisista. Femma on alkanut toipua hienosti, ruoka pysyy jo sisällä ja elämänilo alkaa palata pikkuhiljaa. Neiti on jo paljon pirteämpi ja reippaampi, vaikka väsyy vielläkin kauhean nopeasti. Ehkä pian saadaan se iloinen hömppä villi villakoira takaisin!;)
 Femma ottaa kaikki lääkkeet ihan mielettömän reippaasti, voisin jopa väittää, että se nauttii huomiosta, mitä se saa lääkkeiden oton aikana.
Loppuviikosta päästään varmaan lenkkeilemäänkin paremmin, nyt Femma ei ole jaksanut pissatuslenkkejä enempää kävellä.

 photo IMG_0947_zps928d1c51.jpg

Seuraavaksi voisin ilokseni kertoa, että teimme veljen kanssa uuden Gopro-projektin! Edellisen näet täältä. Tämä video kuvattiin ennen lumisadetta kun lähdimme viimeisen kerran rantaa katsomaan. Fiiliksen mielestä oli superkivaa juosta ympäriinsä ja kokeilla hieman varpailla vettä.
Neiti ei välittänyt selässä olevista valjaista, mihin kamera oli kiinnitetty. Toisella Goprolla kuvattiin pari muuta pätkää ja editoinnin jälkeen tulos oli tämä.
Pidemmittä puheitta, saanen esitellä Maailma Fiiliksen silmin vol2!

Fiilis pääsi myös viimeviikolla tapaamaan kavereita, Rölli-mitteliä ja Kamu-irlanninsetteriä. Kamu oli kasvanut huimasti Fiiliksen yli, viimeksi kun pennut olivat melkein saman kokoisia!
Sää ei valokuvausta suosinut, sumua oli nimittäin niin paljon, ettei paria metriä enempää eteensä nähnyt...
 photo IMG_0798_zps59c4d8a4.jpg photo IMG_0796_zpsf067e2b5.jpg photo IMG_0944_zps37c06aff.jpg 
 Koirat lähtivät yhdessä vaiheessa jäniksen perään ja katosivat näkyvistä. Vaikka huudettiin ja huudettiin, ei koiria näkynyt. Sitten hetken kuluttua Fiilis juoksi yksin takaisin luokseni. Olin niin ylpeä pikkusiilistä, se palasi luokseni, vaikka kaverit ja jänis jatkoivat matkaa. Hienoa Fiilis!
  photo IMG_0853_zps96f99ab3.jpg photo IMG_0820_zps74b474f1.jpg photo IMG_0815_zps50b33869.jpg

Aktiivipaimenella oli myös pallopaimennustreenit perjantaina. Fiilis oli huomattavasti rauhallisempi kuin viimekerralla, vaikka vielläkin sellaista sähläystä vuoroa odotellessa olikin.
Harjoiteltiin tälläkin kerralla koskettamista erilaisiin esineisiin ja vihdoinkin neiti alkoi tehdä töitä innolla, jee! Harjoiteltiin myös kiertämisen ja esineen taakse pysähtymisen periaatteita.
Saatiin kauhea kasa kotiläksyjä, joiden ansiosta paimenlapsi on päässyt treenituokioihin luvattoman paljon. Se ei tosin Fiilistä haittaa, koska mamman kanssa touhuaminen on niiiiin kivaa!;)
 

 photo IMG_1028_zpsf99fbde0.jpg photo IMG_1002_zps9946eb6e.jpg

Tänään paimenlapsi pääsee treenaamaan agilityä, Femmaparka kun ei voi omalle vuorolleen viellä tulla. Saa nähä miten selvitään(vai selvitäänkö ollenkaan)!

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus. Pidin noista leikki kuvista. Mun serkuilla on gordoninsetteri jonka nimi on Kamu ( Gordoninsetterit näyttää ihan irlanninsettereiltä, mutta me on vaan eri värisiä )

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia (jälleen)! Onneksi Femma voi jo paremmin :) Ja kerrohan miten Fiiliksen aksa treenit sujuivat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiitos, ei näiden kuvien laatu kyllä päätä huimaa tosin:D
   Kerron kyllä!

   Poista
 3. Ihanaa että fempsu voi jo paremmin! Odotan innolla uutta postausta että saan kuulla tyttöjen temmelyksistä! Ja odotan temppu postausta! T. Roosa ja Vili

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saadaan postausta pian aikaiseksi!:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!