tiistai 4. helmikuuta 2014

Mitä diivat tarvitsevat?

Ilokseni voin kertoa, että meillä on uusi yhteistyökumppani, Diivadog!
Olen kuulunut Diivadogin asiakaskuntaan jo pidemmän aikaan, joten olen luonnollisesti innoissani tästä tilaisuudesta.

Jonkin aikaa sitten meille tuli Diivadogista paketti Femmalle, joka sisälsi ihanan puvun ja pari hiuskorua. Ajattelin hieman kirjoitella, että mitä me Femman kanssa tuotteista pidettiin.

 photo IMG_0764_zps99420d73.jpg 

Puvun ulkonäöstä voin antaa ihan täydet pisteet! Se on tyttömäisen värinen, mutta siinä löytyy myös asennetta. Aivan kuin Femmasta, suloinen, mutta myös pippurinen;)
Takissa on sileä vuori, joten se sopii myös herkästi takkuuntuvalle koiralle, kuten Femmalle.

 photo IMG_0936_zps148b4646.jpg photo IMG_0831_zpsd35b7f73.jpg 

Takki istui Femmalle hyvin päälle, ihan kuin sille tehty. Femmalla usein puvuissa on se ongelma, että joko ne on selästä liian lyhyitä tai vaihtoehtoisesti selästä ok ja sitten taas muuten ihan liian löysiä.
Tämä puku istuu hyvin selästä ja rinnasta, joten ongelmaa ei ole. Kokeilin pukua myös Sirulle ja se sopi myös pikkuketulle. Puku siis muuntautuu monelle, hyvä!

 photo IMG_0292_zps6c82acc2.jpg

Puku joutui rajuun testiin, sillä laitoin sen Femmalle päälle kun suuntasimme pikkuvillan ja paimenlapsen kanssa jäälle juoksemaan. Hieman olin huolissani Femman jaksamisesta, mutta se jaksoi hienosti noin vartin juoksentelun. Sen jälkeen villis väsähti, joten lähdettiin pois.
Pikkuhiljaa neiti alkaa kuntoutua!

 photo IMG_0329_zps0a49839f.jpg

Noh, takaisin takkiin. Takki pysyi hienosti mukana umpihangessa ja kaislikossa. Se jopa kesti sen, että Fiilis saattoi ihan vähän maistaa sitä vauhdin hurmassa...;)
Herkkä pikkuvilla pysyi myös lämpimänä ja takki ei kastunut läpimäräksi, vaikka luntakin löytyi reilusti. Voin siis suositella tätä takkia lämpimästi!

 photo IMG_0313_zpse7bdb4c6.jpg photo IMG_0323_zps17b640e3.jpg 

Paketista paljastui myös hiuspinni ja hauska juhlahattu klipsikiinnityksellä. Molemmat olivat myös meille kovin mieluisia. Varsinkin hattu oli ihan mahtava!:)

 photo IMG_0732_zpseaa257b6.jpg photo IMG_0633_zpse763591a.jpg 

Korut pysyivät hienosti päässä, eikä Femma niistä välittänyt. Hieman sitä ihmetytti kun kaikki sulle hihitteli ja mamma ei vaan voinut hillitä lässyttämistä. Pieni koira, jolla on tötterö päässä, voi hyvänen aika miten suloista! 

Tästä saisi koirien juhliin hauskat rekvisiitat;) 

  photo IMG_0669_zps3fbfde9f.jpg 

Tuotteet tulevat varmasti kovaan käyttöön. Iso kiitos siis Diivadogille!:) 

12 kommenttia:

 1. En olekkaan ennen törmännyt kyseiseen kauppaan, kiitos linkistä. Takki sopii hyvin Femmalle=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että postauksesta on hyötyä:) Niin sopii! Koirakin erottuu hyvin lumesta;)

   Poista
 2. Voi ei. Pitääköhän sortua tilaamaan tuolta Nemolle jotain todella miehekkäitä pinnejä ja takkeja ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä pointsit sortumiselle!:D Tuolta saa kaikkea kivaa:)

   pss....pinkki sopii myös miehelle;)

   Poista
 3. Vähänkö hieno takki :) Femma on niin ylpeän näköinen. Mimmillä olisi ohut fleece takki, pitäisi vaan käyttää ompelijalla vetskari vaihdattamassa. Mimmin muut takit kun on niin paksuja jos on vaan muutama aste pakkasta, mutta kuitenkin tarvitsee takin. Tosin ei Se palele jos on alle -10 pakkasta eikä tuule. Mutta mielummin kyllä trimmaisin lyhyeksi turkin ja puen takin kuin vietän tunnin takkuja selvitellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, Femmalla on niin rasittava turkki, että sitä on mahdotonta pitää pitkänä. Nakutrimmi ja puku toimii!:D

   Poista
 4. Vähä siistiä "pukeudu käytännöllisesti ja ihkusti" :DD Vois Klaaralle ja Maisalle tilata tuolta jotai pientä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh osasit tiivistää meidän moton aika osuvasti!:D Ja eikun tilailemaan;)

   Poista
 5. Äiti sattui äsken olemaan huoneessa kun olin näyttämässä miten hieno takki Femmalla on niin se luuli Mimmiksi kuvaa missä Femmalla on hattu päässä ja kysyi milloin Mimmillä tollanen on ollut :DD Selvästi niissä on samaa näköä, vaikka omaan silmään ne ovat kuitenkin hyvin erinäköisiä. Vaikka onhan saman rodun edustajat tietenkin paljon saman näköisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en tytöissä paljon samaa näköä näe, mutta se varmaan johtuu siitä, että oon tuijotellut molempia niin paljon:D Väri tosin on samaa, mutta muuten kuonokin on ihan eri pituinen ja paksuinen:) Mimmillä on sellainen siro ja Femmalla tollanen dumbo:D

   Poista
 6. Oi en oo ennen kuullutkaan mistään tuollaiesta kaupasta! Kävin kurkkaamassa sivuja ja ihania vaatteita löyty! Ja kivoja leluja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että uusi tuttavuus löytyi!:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!