lauantai 29. maaliskuuta 2014

Ja elämä on kuin elokuvaa


  photo IMG_0580_zpsce09d27d.jpg photo IMG_0597_zpsbc186b8b.jpg photo IMG_0511_zpsf361d07c.jpg

Pitkästä aikaa nappasin kameran mukaan lenkkeilemään, en edes muista, että milloin viimeksi olen koiria kuvannut. Lähdimme veljen kanssa luontopolulle, jonka olemassaolosta en edes tiennyt. Olen asunut samalla paikkakunnalla koko elämäni ja silti tälläisiä uusia asioita tulee esiin, hassua!

Tytöillä tuntui olevan hauskaa, vaikka vapaaksi ne eivät päässetkään. Femma oli ihan onnessaan kun otin paksumman takin siltä pois ja se sai juosta ohuella paidalla. Nyt on ihanan lämmin, mutta sitä en uskalla pahemmin kehua, koska eiköhän takatalvi iske samantien;)

 photo IMG_0540_zps48a0a1af.jpg photo IMG_0521_zpsdcce3fcd.jpg 

Fiilistä kiinnosti hirmuisasti virtaava puro. Se haisteli ja tökki virtaa tassulla ja työnsi jopa naamansa veteen pyydystääkseen roskaa. Hetki hetkeltä Fiilis muuttui rohkeammaksi veden kanssa ja voitte vaan kuvitella, että mitä seuraa kömpelöstä pennusta ja hieman liian pitkälle kurotetusta kuonosta...Kyllä, paimenlapsi lensi ihme kaaressa veteen ja meni paniikkiin, ei päässyt kiipeämään järkyttyneenä lammesta pois. Raukan etujalat olivat jo maan puolella ja takajalat polskuttivat vedessä. Ylös päästessään Fiilis mulkoili vihaisesti veteen ja me muut yritettiin pidättää naurua (jossa ei onnistuttu!). Mitään ilmeisesti neiti ei tästä oppinut, sillä se meni samantien tunkemaan nokkaansa taas veteen...Voi höpsö sentään!

 photo Collage_zpsf5e9358a.jpg

Pikkuveljeni on opettanut Fiiliksen noutamaan frisbeetä. Fiilis on alkanut tajuta ideaa, mutta koppeja ei vielä ole saatu. Pari hyvää yritystä on ollut, mutta paimen hiukan jännittää napata kiekkoa vauhdista. No takana vasta on parit treenit, joten siihen nähden parivaljakko on edistynyt huimasti!

 photo IMG_0718_zps3489cd7c.jpg photo IMG_0697_zps2cea5dbb.jpg photo IMG_0816_zps3a828911.jpg

Femma (ja Fiilis) on alkanut syömään nyt puoliksi lihaa ja puoliksi raksuja. Lisäksi Femma syö kolmesti päivässä, jotta sen ei täytyisi kerralla syödä niin kauheaa määrää. Usein kun neiti kyllästyy syömiseen. Ruokavalion muutos on toiminut tähän mennessä hvyin, Femma syö reippaasti ja on saanut lyhyessä ajassa jo hieman painoa lisää. Nyt kun neidillä on lyhyt turkki, niin näkyy selvästi myös painon kertyminen. Toivottavasti alkaa paino pikkuhiljaa kertyä!

  photo IMG_0860_zps9383a4a2.jpg photo IMG_0806_zps3a591ecb.jpg photo IMG_0855_zps14342447.jpg 

  photo IMG_0876_zps6d532148.jpg photo IMG_0898_zps3f1061f8.jpg photo IMG_0895_zpsb755d4ec.jpg
 photo IMG_0484_zpsd5063068.jpg
Me oltiin viime maanantaina agitreeneissä tämän näköisenä. Saatiin aika mielenkiintoisia kommentteja, mutta hei, täytyyhän sitä vähän olla muotitietoinen!;)

10 kommenttia:

 1. Voi hyvänen aika miten sulonen Femma onkaan!:3
  Meillä on vähän sama ongelma tuon koiran rohkeuden kans. Meijän vanhenpi koira oli joskus mun mukana tallilla. Otin heppani käytävään ja Luna oli siellä mukana. Sitten se meni nuuskimaan aivan innoissaan hevosen takajalkoja, ja mää olin ihan paniikissa. Sitten hevonen potkaisi Lunaa ja se lensi ainakin 2metriä taaksepäin, mutta säikähdyksellä selvittiin. Ja samantien kun oli maasta kömpinyt jaloilleen niin takaisin hevosen takajalkojen pariin, ei sitä vähällä luovuteta:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Femma kiittää!
   Voi kauhea, onneksi selvisitte säikähdyksellä!

   Poista
 2. Fiilis on niinkun komea koira ja Femma taas söpö! Yleensä ei noin erinäkösii koirii näe samalla omistajalla, ne on nii erityyliset!:D Jos tajuut mitä tarkotan;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan tajuta mitä tarkoitat:D Onhan tollanen puudeli ja sileäkarvainen paimen aika erilaisia ulkonäöltään!

   Poista
 3. Ihania kuvia! femma ja fiilis on ihania ja fiilis on pikku höpsö :D ja femmalla on ihana panta ja puku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Femman panta on kyllä supersöpö!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Hehheee tähän mennessä raukka on saanut kuulla olevansa pakastekalkkuna, kanankoipi, soijanakki ja nakubroileri...Tyypin ego on varmaan laskenut hurjasti:D

   Poista

Kiitos kommentistasi!