torstai 28. elokuuta 2014

Mies ja pinkkitakkiset naiset

 photo DSC_0690_zps3656bbb6.jpg

Viime viikonloppuna meillä oli ihania pyjamabilevieraita kylässä, sillä Noora sekä Rene ja Riimi saapuivat meille sunnuntai iltana. Fiilis oli aivan onnessaan Riimin saapumisesta.
Ihan hassua, että miten paimen on retkahtanut Riimiin noin kovasti. Johtuukohan sama aaltopituus siitä, että Fiilis on myös henkisesti aika pentu, joten pennun seura kelpaa täten hyvin, jaa-a.

Fiilis ja Riimi alkoivat heti painia olohuoneen lattialla, saaden Reneltä hieman tuimia katseita. Rene ei pentujen riehumisiin lähtenyt, vaan nautti enemmänkin ihmisten huomiosta.

Vaikka ilta oli jo pitkällä, päätettiin me uhmata pimeää ja lähteä metsään pienelle lenkille. Kokosin kaikki mahdolliset heijastimet, mitä vaan löysin ja ripustettiin ne koiriin. Mukaan otettiin myös puhelimen taskulamppu, jolla kätevästi näki koirat, vaikka säkkipimeää olikin.

Koirat kulkivat metsässä edellä ja yhtäkkiä Fiilis vinkaisi ja juoksi peloissani jalkoihini ja heittäytyi maahan. Renekin palasi luoksemme haukahdellen, Riimi taas rohkeana meni tutkimaan paikkaa, mistä muut pakenivat.
Kurkimme puhelimen surkeassa valossa eteenpäin ja emme nähneet mitään, mutta päätimme silti kääntyä takaisin. Pimeässä alkoi oma mielikuvitus laukata, joten minulla ei ollut mitään intoa lähteä tarkastamaan, että mikä koirat säikäytti.
Varmaankin se oli pelkkä siili, mutta mistäs sitä tietää;)

Ilta venyi myöhään omistajien jutellessa ja koirien leikkiessä. Katselimme elokuvaa, höpötimme ja hiljaisia hetkiä ei pahemmin tullut. Loppuyö meni myös rauhallisesti kun kaikki karvakuonot nukkuivat tyytyväisenä aamuun asti.

  photo DSC_0408_zps9afb0a05.jpg

Maanantaina meidän oli tarkoitus lenkkeillä koko päivä, mutta jatkuva sade sotki alkuperäiset suunnitelmat. Ajoimme sitten autolla hiekkakuopalle, missä koirat pääsivät vapaaksi.
Sade jatkui taukoamatta, joten kameraa ei paljon pystynyt kameralaukun ulkopuolella pitämään. Silti sain napattua pari kuvaa puun alla ja toiset pari kuvaa kun sade hieman taukosi.

 photo DSC_0620_zps5ca44c74.jpg 
  photo DSC_0605_zps2c9b1fa9.jpg photo DSC_0398_zps97fe4919.jpg 
 photo DSC_0601_zps89e87f72.jpg  photo DSC_0648_zps5993c22c.jpg photo DSC_0736_zps47ff74be.jpg 
 photo DSC_0655_zpsbd960967.jpg photo DSC_0444_zps7ef9baf0.jpg 
  photo 2_zps7f4bb4c1.jpg 

Femma oli sitä mieltä, että niin Rene että Riimikin oli ihan kauheita. Luulen, että se jännitti koirien isoa kokoa ja kovaa vauhtia, eikä sadekaan varmaan nostanut herkän villapöksyn mielialaa.
Femma lähinnä yhtä spurttia lukuunottamatta kerjäsi nakkeja ja tuhisi jaloissani, pitäen tarkasti silmällä Fiilistä, varmuuden vuoksi.


c. Noora

Muita koiria sade ei tuntunut haittaavan, mutta Fiilistä otti hieman päähän neidin päällä ollut sadetakki. Fiilis V-I-H-A-A pukuja yli kaiken ja tämäkään kerta ei ollut poikkeus. Paimenlapsi välillä kieri ja hieman kerran jopa nappasi hampailla takin reunasta. Kuka nyt tykkäisi rapidevasta jutusta selässä, joka kaikenlisäksi hidastaa menoa?

c. Noora
 Kun kavereiden tuli aika lähteä, aloitti Fiilis surullisen vinkumisen oven takana. Toivottavasti nähdään taas pian, jotta Fiiliksen ei kauaa tarvitsisi murehtia ikävää!

 photo DSC_0702_zps4097d760.jpg photo DSC_0428_zps1c6b0bf1.jpg

Nyt kun syksy tulee kovaa vauhtia, ollaan me myös samaa tahtia yritetty käydä uimassa. Veljeni on käyttänyt Fiilistä rannassa useamman kerran ja me lähdettiin eräs ilta Femman kanssa mukaan.
Vesi oli yllättävän lämmintä joten ei ihmekkään, että Fiilis ui vielä innolla.
Pikkuvilla kokeili varpaillansa vettä, totesi sen olevan liian kylmää ja lähti etsimään mielenkiintoisempaa tutkittavaa.

 photo DSC_0840_zps8814b5cc.jpg  photo DSC_0883_zpsdc3c9b50.jpg photo DSC_0791_zps1dde6ed9.jpg 
 photo DSC_0952_zpsb15423dd.jpg photo DSC_0827_zps295cf6bd.jpg  
 photo DSC_1023_zps2a38e9a8.jpg  photo DSC_1052_zpsf3e2be03.jpg 
 photo DSC_1109_zpse8f8a5d4.jpg photo DSC_1082_zpse48a98e2.jpg 

Loppuun vielä pieni päivitys harjispojista, niistä ei ole pitkään aikaan blogin puolella kuulunutkaan!
Poupou on päässyt jo veteraani-ikään, kun kahdeksan vuotta kilahti mittariin keväällä. Poutsi on voinut hyvin ja elää iloisella asenteella elämäänsä. Poupoun lonkat ovat voineet myös hyvin, toivottavasti ilman kylmemiset ei vaikuta niihin!

 photo DSC_0767_zpsf86ffbc2.jpg photo DSC_0763_zps9dcb5891.jpg

Alvarista alkaa pikkuhiljaa näkyä jo ikääntymisen merkit, täyttäähän herra jo parin kuukauden päästä kymmenen vuotta. Karvat ovat vaalentuneet ja silmät hieman sameammat kuin joskus nuorempana.
Herran jalkaan on tullut patti, jota täytyy nyt lähteä näyttämään eläinlääkärille.
Alvar on myös iän myötä hieman höpsähtänyt ja muuttunut ihan pentumaiseksi. Herra saa leikkihepuleita ja on ollut hyvin pirteä, hyvä niin!

 photo DSC_0773_zpsad073b4e.jpg
Yritäppä siinä syödä aamupalaa kun on tälläinen yleisö katsomassa;)


14 kommenttia:

 1. Toi PouPou on kyllä ihan sikasöpö!! Ja Alvar myös! Enemmän juttuja blogiin harjispojista. Kiinnostais lukee niien kuulumisii! XD

  Toi Femman kasvokuvaki on sulone, ihanat tyttömäiset kamat sillä päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saamasi pitää, enemmän siis Alvarin ja Poupoun kuulumisia blogin puolelle;)
   Kaikki kiittää kehuista!:)

   Poista
 2. Juu lisää lattiamoppikoira postauksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy lähteä kuvaamaan tyyppejä enemmän ja höpötellä jotain tänne;)

   Poista
 3. Wautsi mitä kuvia! Olet kyllä kehittynyt huimasti valokuvaajana jo pelkän kesän aikana=)
  Ilmeisesti uusi kamera on tuonut uutta puhtia kuvaamiseen? Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olet kyllä ihan oikeassa, uusi kamera on tuonut lisää intoa kuvaamiseen:) Sanoin juuri miehelleni pari päivää sitten samaa, että into on kasvanut uuden rungon myötä!:D

   Poista
 4. Ihania kuvia! :) Ja mahtavaa, että Fiilis on saanut noin hyviä kavereita. Femman molemmat kuvissa näkyvät takit on hurjan söpöjä ja pikkuvillan persoona jaksaa aina ihastuttaa, se vaikuttaa vallan mainiolta tapaukselta. :')

  Ja joo kaikista viidestä vierailevasta tähdestä kuulee aina mielellään enemmänkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy nyt oikein tsempata vierailevista tähdistä postaamista!;)

   Kiitos! Femmalla on kyllä ihan omalaatuinen persoona, hauska kuulla, että muutkin pitävät sitä mielenkiintoisena:D

   Poista
 5. Ihanan että jaksat postata nyt vähän aktiivisemmin!=) Fiiliksellä taitaa olla ikävä "poikaystäväävnsä" kerta jää oven taakse vikisemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tahti miellyttää! Nyt on tapahtunut niin paljon, että on mukavasti aihetta kirjoitella;)

   Poista
 6. Ihania kuvia jälleen :) Ihanaa, että postauksia on nyt tullut näin usein! Toki minäkin mielelläni kuulisin harjiksistakin lisää.

  VastaaPoista
 7. Voi kuinka ihania kuvia jälleen :-) Mulla on niiiin kamala pentukuume isosta koirasta, eikä Fiiliksen kuvat helpota yhtään asiaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Me ollaan Fiiliksen kanssa pahoillamme tästä koirakuumeilun pahentamisesta!;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!