sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Mihin katosivat sukat?

Heippa!

Blogin puolella on ollut hiljaista ja tälläkin kertaa hyvä (teko)syy löytyy takataskusta.
Fiilis alkoi oksentelemaan sekä ripuloimaan sunnuntai-maanantai välisenä yönä. Pahemmin ei tässä talossa nukuttu kun koko yö meni koiraa ulos kiikuttaessa. Fiilis reippaasti pyysi ulos kun hätä tuli ja sen ansiosta vain kerran sattui vahinko sisälle. Sitä siivotessa herkempi ihminen ei olisi varmaankaan kestänyt...!

Vanhemmillani myös Aurinko sekä Poupou oksentelivat ja kaverillani koko kolmen koiran porukka, eli varmaankin joku pöpö on liikkeellä.
Juuri kerkesin kaverille todeta, että onneksi Femma ei oksentele, niin enköhän joutunut heti perumaan sanani kun Femma alkoi oksennella. Älä koskaan sano älä koskaan, vai miten se menikään?
Siinä vaiheessa meinasi tulla jo itku kun kiikutin kahta kipeää koiraa vuorotellen ulos silmät ristissä unettoman yön jäljiltä. Huh!

Koirien sairastumisen takia meillä peruuntui pari yhteislenkkiä sekä Femman agilitytreenit.
Sen takia viikko olikin aika tylsä, varsinkin kun lenkeille en uskaltanut lähteä alkuviikosta, ettei tyttöjen olo pahenisi tai etteivät ne tartuttaisi eteenpäin mahdollista tautia.

Hieman tylsemmän viikon johdosta ovat neiti villakoira ja epäneitimäinen paimenkoira keksineet uutta tekemistä, kuten sukkien varastamista ja roskiksien penkomista. Jostain syystä vain toinen sukista katoaa aina ja löytyy mitä parhaimmasta piilosta - eli sängyn alta.
Siitä kertoo tämä pieni sarjakuva;

 photo IMG_0003_zps0650b356.jpg 


Toivottavasti ensi viikolla palaamme taas tänne uusien seikkailujen kera, pysykää kanavalla;)

5 kommenttia:

 1. Paranemisia sinne! Ihana toi karjakuva. :3

  VastaaPoista
 2. Heh, ihanat sukkavarkaat vauhdissa :DD Vaikkei se varmaan ole kivaa kun varsinkin jos on kiire ja joudut metsästämään sukkaa. Meillä Mimmi harrasti pentuna hanskojen varastamista jos jätin ne maahan roskisten penkomisen, kengännauhojen aukaisun ja housunpunteissa roikkumisen lisäksi. Siis Mimmi juoksi innoissaan hanska suussa ympäri pihaa eikä todellakaan ollut aikeissakaan palauttaa hanskaa. Jos yritin ottaa hanskan pois, niin Mimmi kuvitteli sitä hauskaksi leikiksi. Mutta on ''varastamisesta'' jotain hyötyäkin, se löysi pentuna kateissa olleet avaimet ja kiltisti palautti ne asian omaiselleen ja oli muuten niin tyytyväisen näköinen. Nyt aikuisena ''pentumaiset'' puuhat ovat jääneet pois, vaikka nyt niitä välillä kaipaisikin kun itsekin sai nauraa mahakippurassa kun innokas hanska suussa juokseva koira oli niin ihana näky <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee aina koirien mielestä hauskat leikit ei ole superkivaa ihmisten mielestä...:D

   Poista

Kiitos kommentistasi!