perjantai 12. joulukuuta 2014

Mäkin oon tunnettu tuuliviiri

Talvi tulee ja talvi menee... Päättäisi jo, että onko se tulossa vai ei!
Yhtenä yönä satoi kunnolla lunta ja aamulla ei näkynyt lumesta jälkeäkään. Yhtenä päivänä taas etupihalla oli iso kasa lunta ja takapihalla paistoi nurmikko..
Eräs päivä satoi lunta oikein kunnolla, joten me koko lauman kanssa kiirehdittiin ulos valokuvaamista varten. Alla olevat kuvat ovat siis hämäävän talvisia, tällä hetkellä täällä ei ole lunta senttiäkään!

 photo DSC_0154_zps0e3be1be.jpg

 photo 2_zps7a003cbd.jpg photo DSC_0064_zps31eb74ca.jpg
 photo DSC_0165_zps4a231225.jpg
 photo DSC_0150_zpsefe55fb5.jpg photo DSC_0139_zps6f33f519.jpg

Vihdoinkin sain videot kamerasta koneelle, joten saatte nähdä parista viimeisestä ohjatusta agilitytreeneistä videomateriaalia. Ensimmäisellä treenikerralla kuvaajalla oli teknisiä vaikeuksia kameran kanssa, joten radoista on vaan pätkiä. Molemmista videoista on myös editoitu äänet pois, sillä taustalla ryhmäläiset vaihtavat kuulumisia ja kuvaaja valittaa kamerasta, joten on parempi, että puheet jäävät ei-julkiseksi;)

1.12 treenikerralla Femma oli ihan ok, ei parhaimmillansa eikä huonoimmillansa.

8.12 oli sitten taas ihan omaa luokkaansa... Ensinnäkin meillä on hallilla uusi puomi ja se oli Femman mielestä toosi mielenkiintoinen, niin kuin videolta huomaa.
Tässä videossa näkyy hyvin niitä ongelmia, mistä olen ennenkin blogiin maininnut (mm. ylikuumuminen, kädessä kiinni oleminen, omanlainen häiriöherkkyys jne..).
Lisäksi omassa ohjauksessa on paljon paranneltavaa, ehkä viikon öiden valvominen alkoi tehdä tehtävänsä... Eli tässä siis Femmaa ja ohjaajaa huonoimillaan;)


On kyllä kauheaa mahtavaa nähdä omaa ohjaustaan videolta. Virheistä oppii eniten ja kun ne virheet osaa nyt videonkin avulla paikantaa ja ymmärtämään niitä, on hyvät mahdollisuudet kehittyä.
Eli siis alan raahaamaan videokameraa jokaisessa treenissä mukana, jotta jälkeenpäin voi katsella suorituksia ja analysoida niitä. 

 photo DSC_0173_zps6076acf4.jpg


Femman olisi tarkoitus vielä päästä treenaamaan kerran omatoimisesti ja sitten se saakin ansaitun talvitauon ja jatkaa touhua ensi vuoden puolella.
Fiilis taas pääsee todennäköisesti treenaamaan ainakin kerran ensiviikolla, sitten varmaan senkin kanssa jatketaan ensivuoden puolella, ellei eksytä lomalla omatoimivuoroille. 

11 kommenttia:

 1. Femma on nopea radoilla!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ja olisi varmasti nopeampi jos ohjaaja osaisi ohjata vielä paremmin:D

   Poista
 2. Oot tosi nätti!! <33

  VastaaPoista
 3. Teillä menee todella kivasti treeneissä ja sain myös nauraa Femman putken päälle hyppimisille ja tosiaan, tuo uus puomi on aika kiva ja paljo sais olla hajuja ;)
  Videoilta näkee just parhaiten omat virheet ja ite olen videoidenkin kautta oppinu. Mun mielestä ohjaat tosi kivasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Onneksi Fiilis ei tee tuota putken päälle pomppimista, voisi käydä huonommin:D

   Poista
 4. Ihana toi sun pipo kuin myös Femman haalari <3 Kävin tänään muuten naisten messuilla ja kun siellä oli yksi myymässä pienille koirille pipoja ja kuulemma tekee mittatilauksesta myös vaatteita (enimmäkseen haalareita). Houkutteli kyllä tilta jossain vaiheessa kun ei ole mistään löytynyt mieleistä. Ostin kuitenkin joululahjaksi Mimmille pipon ja tietty pinkkinä. Eipähän palellu korvat kovalla pakkkasella ;) Kuitenkaan kun en kauheasti halua korvakarvoja kasvattaa kun sitten ovat takussa ja uivat vesi- ja ruokakupissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3

   Eikä, mä haluan nähdä sen pipon! :D

   Poista
  2. Voin ottaa kuvan vaikka joku kerta se päässä :) Ostin itselleni pinkin pipon, missä on tassukuvioiset heijastimet. Ollaan nyt Mimmin kanssa samiksia.

   Toivottavasti tämä kommentti tuli nyt vaan kerran kun tabletilla on vaikea kirjoittaa, vaikka onkin näppäimistö kiinni.

   Poista
  3. Kommentti tuli oikein perille;)

   Piposta tuli mieleen, että haluisin sellaisen "ohjaa ite paremmin" tekstisen pipon, olis aika magee! :D

   Poista
 5. Joo, tai kouluta ite paremmin :D Näin sellasen yhdessä kuvassa kun luen bostoiterrieristä kertovaa blogia.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!