keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Uusi vuosi ja uudet kujeet

Pidemmittä puhteitta, tahdomme kiittää kaikkia, jotka ovat meidän metkuissa pysyneet mukana taas tänäkin vuonna.
Toivottavasti ensi vuodesta tulee vieläkin mahtavampi!

Heihei 2014 ja tervetuloa vuosi 2015!

14 kommenttia:

 1. Ihana piirros!! Ja kiitos toivotuksista, hyvää uuttavuotta teille!!

  VastaaPoista
 2. Komppaan edellistä, todella mahtava piirustus :) Toivon teillekin hyvää uutta vuotta, toivottavasti teillä ei pelätä kovinkaan paljon pauketta. Meillä Mimmi on syönyt sunnuntaista asti rauhoittavia ja nukkuu tyytyväisenä sohvalla. Alussa tosin oli menossa sängyn alle, mutta äsken maittoi jo kanafilekin. Toivottavasti saan ensivuonakin lukea mahtavia postauksiasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja lupaan, että postauksia tulee myös seuraavana vuonna ;)

   Meillä ei pahemmin pauketta pelätä, Fiilis ihmettelee raketteja ikkunasta häntä heiluen ja Femma ei edes jaksa välittää :D

   Poista
 3. Hyvää uutta vuotta myös täältä, niin koirille kuin omistajallekin! :)

  VastaaPoista
 4. HYVVÄÄÄ UUTTAVUOTTAA!

  VastaaPoista
 5. Hei! Kun Femma, Fiilis tai kuka tahansa muu koiranne tuli teille/sinulle millainen oli ensimmäinen viikko ja pari ensimmäistä päivää? Vinkuivatko, nukkuivatko vai mitä tekivät? Sillä meillä on nyt pieni koiranpentu talossa<3 ja kiitos ihanista postauksista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja onnea pennusta!:)

   Meillä ei kummatkaan neideistä vinkunut (paitsi alkuun automatkalla), vaan olivat suht reippaita:) Femma oli samantien kuin olisi aina ollut meillä, Fiilis taas selvästi kotiutui hieman hitaammin, näin jälkeenpäin ajatellen. Femma ei nukkunut kokonaisia öitä pitkään aikaan (halusi päästä pissille/leikkiä), mutta Fiilis nukkui alusta asti koko yön ilman pissailuja tms:)

   Poista
  2. Okei kiitos vastauksesta, meillä nukkuu ihan hyvin yöllä onneksi ja on 5 pv:n aikana kotiutunut hyvin. Miten teillä alussa meni yksin kotona olemiset kun se ois seuraavaks edessä? :)

   Poista
  3. Alkuun pientä vinkumista molemmilta ja Fiilis maisteli kenkiä,sohvaa ja muita irtotavaroita, mutta pian rauhottui tämäkin asia:)

   Poista
 6. Hei! sinulla on ihan mahtavan ihana koira blogi ja todella kauniita koiria :) olisiko mahdollista että voisit seurata uutta koira blogiani kun meille tuli 3 viikkoa sitten koira? tietysti seuraisin takaisin! (voi liittyä helposti lukijakseni vaalean punaisesta pallosta ylhäällä) --> http://jellonat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Voin käydä katsomassa blogiasi:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!